webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Frahm, Nils Spaces
  • Frahm, Nils
    Spaces

  • onze prijs:€ 15.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:18 november 2013
  • levertijd:3 à 5 werkdagen
 
Info

Nils Frahm, de Berlijnse meesterpianist, heeft zijn status als groot(s) modern pianist en componist reeds ruimschoots bewezen met zijn studio-albums. Als je hem echter ooit live hebt zien spelen met al z'n trucjes, z'n charmante verhalen en niet te vergeten z'n schitterende muziek, dan weet je dat zijn impact live nog vele malen groter is!

Live valt alles echt op z'n plaats. Nils Frahm pakt je compleet in met z'n minimalistische, bezwerende composities. Iedere keer als hij optreedt, valt het publiek massaal voor zijn combinatie van klassiek-experimenteel en improvisatie...altijd intiem, sfeervol en aanstekelijk.

Liefhebbers van Frahm's spontane liveshows worden nu met de release van 'Spaces' op hun wenken bediend. De tracks op 'Spaces' zijn opgenomen over een periode van twee jaar op verschillende locaties. Soms zijn ze vastgelegd met hypermoderne apparatuur, soms oude reel to reel recorders en incidenteel zelfs een cassettedeck. Frahm nam al het opgenomen materiaal mee z'n studio in en rangschikte het daarna alsof het field recordings betrof. Daarom is 'Spaces' geen echt live album, maar eerder een live opgenomen studioalbum, met hier en daar applaus van publiek. Bovenal is het echter een heerlijke release waarmee hij zowel fans als een groot nieuw publiek zal weten te behagen! Tip voor de komende herfst- en winterdagen!

 

Klik hier voor alles van Frahm, Nils