webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!

  
 

John Lennon - Plastic Ono Band 

Na Imagine en Gimme Some Truth is nu het legendarische en iconische debuut solo album van Yoko Ono en John Lennon volledig geremixed van de originele studiotapes. Dit ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van het album.
 

Deze nieuwe versie van Plastic Ono Band wordt uitgebracht in vier versies, een enkele CD, een gelimiteerde 2CD, een opnieuw (half speed!) gemasterde 2LP en een, uit maar liefst 8 discs bestaande, super uitgebreide CD+Bluray boxset.
 

De meest luxe 6CD + 2Blu-Ray versie bevat naast de nieuwe Ultimate Mix, originele outtakes, demo’s, studio jams en diverse andere mixen (Elements , Evolution & Raw). De twee Blu-Ray disks bevatten de Hi-Res stereo (192/24) versies van alle tracks op de CD’s, evenals de Surround-mixen in 5.1 en Dolby Atmos plus materiaal wat exclusief op de Blu-Ray te vinden is, waaronder de Yoko Ono Band / Plastic Ono Band Live Sessions. Dit alles is aangevuld met een boek van 130 pagina's met veel exclusieve en niet eerder gepubliceerde foto's, track-by-track-aantekeningen van John en Yoko, een poster, 2 postcards en een volledige beschrijving van de tracks.
 

Maak hieronder je keuze:

 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet