webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
sm2mordechai-khruangbin-albumBob-Dylan-Rough-and-Rowdy-Waysrolling-blackouts-c-f-italyfontaines-dc-hero-death-banner
Taylor Swift - Folklore

Taylor Swift - Folklore

Deel dit:

Datum: 31-07-2020

Vorige week was opeens het nieuwe album van Taylor Swift - Folklore opeens wereldwijd via alle streamingsdiensten verkrijgbaar. Vanaf dat moment was in onze winkels de meest gestelde vraag of wij wisten of én wanneer het album op CD en LP uit kwam. Daar is nu het antwoord op. VOLGENDE WEEK vrijdag al komt de CD uit. Het vinyl komt (pas) eind november. Beide versies kunnen nu wel meteen al gereserveerd worden. 

» LEES HIER VERDER ...

The Rolling Stones - Steel Wheels LIVE

Deel dit:

Datum: 30-07-2020

DARK WATERS film nu op DVD en Bluray

DARK WATERS film nu op DVD en Bluray

Deel dit:

Datum: 24-07-2020

DARK WATERS vertelt het waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott (gespeeld door Mark Ruffalo) die het in zijn eentje opneemt tegen een van de grootste chemiebedrijven ter wereld.

Bilott is net partner geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Als bedrijfsadvocaat voor grote chemiebedrijven heeft hij zijn sporen verdiend en zijn toekomst en die van zijn gezin veilig gesteld. Maar wanneer hij benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict. Kan hij het duistere verband tussen een groot aantal onverklaarbare sterfgevallen en ...

» LEES HIER VERDER ...
FIONA APPLE - Fetch the bolt Cutters

FIONA APPLE - Fetch the bolt Cutters

Deel dit:

Datum: 21-07-2020

Fetch The Bolt Cutters is Fiona Apple’s vijfde album en is door recensenten wereldwijd onthaald als een meesterwerk. Zo gaf Pitchfork het album een 10, een waardering die voor het eerst in bijna een decennium zó hoog is uitgevallen. Ook De Volkskrant geeft het album de maximale 5 sterren. Fetch The Bolt Cutters is met weinig andere popplaten vergelijkbaar. Op alle niveaus verbijstert Apple met muzikale vondsten die zich na de eerste verrassing langzaam vastbijten en teksten waaruit je wilt blijven citeren. Apple nam alles thuis in Venice Beach op en koos voor een tintelend percussief geluid. Lukraak gevonden klankopwekkers, een echt drumstel, haar eigen piano, basgitaar en af en toe een gitaar. Prikkelende liedjes, die samen een eigen muzikale universum vormen.

» LEES HIER VERDER ...
QUEEN & SLIM op DVD en Bluray

QUEEN & SLIM op DVD en Bluray

Deel dit:

Datum: 20-07-2020

Wanneer Slim zijn date Queen na hun eerste afspraakje naar huis brengt, worden ze aan de kant gezet door een blanke politieagent. De situatie loopt uit de hand en wanneer Slim het pistool van de agent probeert af te pakken, schiet hij ter zelfverdediging de man dood. Op dat moment hebben Queen & Slim het gevoel dat er geen andere keuze is dan te vluchten. De video van het incident gaat viral en de twee worden een symbool van terreur, opstand, verdriet en pijn voor mensen door het hele land. Er volgt een klopjacht en met de steun van velen krijgen ze de ruimte om naar elkaar toe te groeien en bloeit de liefde tussen de twee voelbaar op.
 

» LEES HIER VERDER ...
LANA DEL REY - Violet Bent Backwards Over The Grass

LANA DEL REY - Violet Bent Backwards Over The Grass

Deel dit:

Datum: 11-07-2020

Violet Bent Backwards Over The Grass is een poëzieproject van en door Lana del Rey. Het 'album' bevat door Del Rey geschreven en voorgedragen gedichten. De voordrachten worden ondersteund door muziek die geschreven is door Jack Antonoff, de producer/singer-songwriter die - behalve eerder al met Del Rey - ook met Lorde en Taylor Swift samenwerkte. Het album wordt uitgebracht op CD, zwart vinyl en op Picture Disc vinyl. 

» LEES HIER VERDER ...
RUFUS WAINWRIGHT - Unfollow the Rules

RUFUS WAINWRIGHT - Unfollow the Rules

Deel dit:

Datum: 08-07-2020

Dit nieuwe album van Rufus Wainwright kan worden omschreven als zijn eerste echte pop-album sinds zijn in 2012 verschenen Out of the Game. Het  in Los Angeles, met behulp van producer Mitchell Froom, opgenomen album is zijn negende studio-album en is, na zijn geflirt met opera en Shakerspeare-sonnetten, eindelijk weer een album vol met liedjes zoals hij die in het eerste deel van zijn carrière maakte. Doel bij het maken van Unfollow .. was om verschillende aspecten uit zijn leven, die Rufus als artiest gemaakt hebben tot wie hij nu is, samen te laten komen. Hij zoekt met dit nieuwe album aansluiting bij een reeks artiesten waarvan, naar zijn mening, het tweede deel van hun carrière hun sterkste werk bevat.

» LEES HIER VERDER ...
BEAR'S DEN - Fragments

BEAR'S DEN - Fragments

Deel dit:

Datum: 01-07-2020

De band Bear's Den is geliefd bij hun fans vanwege de manier waarop hun liedjes zich hebben verweven met enkele van de meest bitterzoete hoofdstukken van hun leven. In april 2019 bracht de band hun derde album ‘So that you might hear me’ uit. De opvolger ‘Fragments‘ is een samenwerkingsalbum tussen Bear's Den en de bekroonde componist Paul Frith. Op dit album heeft hij bestaande tracks op subtiele wijze voorzien van orkestrale bewerkingen dan wel volledig uit elkaar gehaald en opnieuw bedacht. De band werkte al eerder samen met Frith, maar op Fragments krijgt hij een veel grotere rol toebedeeld. Fragments wordt uitgebracht op CD, op LP en op een gelimiteerde INDIE ONLY vinyl-versie.

» LEES HIER VERDER ...
Eindelijk een 'echt' nieuw album van SUFJAN STEVENS

Eindelijk een 'echt' nieuw album van SUFJAN STEVENS

Deel dit:

Datum: 30-06-2020

Vandaag erg mooi nieuws voor de SUFJAN STEVENS fans! Eindelijk komt-ie er dan! De 'echte' opvolger van het in 2015 uitgebrachte Carrie & Lowell album van Sufjan Stevens. Niet dat er na Carrie & Lowell niets uitgebracht is, maar liefst vier verschillende albums / projecten zagen het levenslicht, maar 'The Ascension' is eindelijk weer een 'echt' Sufjan Stevens album. De verwachtingen zijn groots! 
The Ascension wordt uitgebracht op CD, op LP, op een gelimiteerde LP (!!!) en op muziekcassette. 

» LEES HIER VERDER ...
THE ROLLING STONES - Living in a Ghost Town

THE ROLLING STONES - Living in a Ghost Town

Deel dit:

Datum: 25-06-2020

Na een succesvol optreden tijdens One World Together At Home, komen The Rolling Stones voor het eerst in acht jaar naar buiten met nieuwe muziek. De single heet 'Living in a Ghost Town' en wordt fysiek op knal oranje vinyl uitgebracht. Het nummer is geschreven en opgenomen in Los Angeles en London en in afzondering afgemaakt. De single kan vanaf nu gepre-orderd / gereserveerd worden.   

» LEES HIER VERDER ...
RAY LAMONTAGNE - Monovision

RAY LAMONTAGNE - Monovision

Deel dit:

Datum: 24-06-2020

Monovision is (alweer) het achtste studio-album van Ray Lamontagne. Sinds het uitbrengen van het sterke debuutalbum 'Trouble', maakt Lamontagne eigenlijk best een opmerkelijk rustige carrière mee. Op basis van het succes van 'Trouble' viel te verwachten dat hij vrij snel in het singer-songwriter genre één van de groteren der aarde zou worden. Tot op heden is dat echter toch nog niet echt gebeurd. Het is niet zo dat Lamontagne reden tot klagen heeft, als zijn APK er weer aan komt zal de rekening hem naar alle waarschijnlijkheid geen zorgen baren, maar zijn bekendheid is vooralsnog toch vooral bij de kenners en 'fijnproevers' blijven hangen. Vanaf het horen van de eerste tonen van 'Trouble' gunnen wij Lamontagne al alle goed en we hopen dan ook oprecht dat het met Mononvision nu eindelijk eens een keer goed raak zal zijn. Het album is er mooi genoeg voor. 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog