webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
neil-young-crazy--horse--barnvolbeat--servant-of-the--mindadele---30-album--vinyl-cdRAISE--THE-ROOF---PLANT--KRAUSSabba--voyage--cd---lpcoldplay--MUSIC--OF-THE-spheresspringsteen no nukes concertfrank--zappa--200-motels---2021Black--Friday
Neil Young & Crazy Horse - Barn

Neil Young & Crazy Horse - Barn

Deel dit:

Datum: 01-12-2021

'Barn' is het nieuwe album van Neil Young & Crazy Horse.  Het album bestaat uit tien nieuwe nummers die qua sound naadloos aansluiten op wat we gewend zijn, én graag horen, van de good old Young - Crazy Horse combinatie. 'Barn' is de afgelopen zomer opgenomen onder een volle maan, in een gerestaureerde 19e-eeuwse schuur hoog in de bergen. Een omgeving waar de band zich meteen thuis voelde. De atmosfeer zorgde ervoor dat de prachtige liefdesliedjes, de reflecterende ballads en krachtige rockers die nu op 'Barn' gevangen staan, makkelijk en spontaan tot leven kwamen. 'Barn' is verkrijgbaar op CD, LP en een luxe LP+CD+Bluray box

» LEES HIER VERDER ...
Nieuw solo-album Eddie Vedder - Earthling

Nieuw solo-album Eddie Vedder - Earthling

Deel dit:

Datum: 25-11-2021

Earthling is, na de soudtrack van Into the Wild (2007) en het in 2011 uitgebrachte Ukelele Sonbgs, derde solo-album van Eddie Vedder. Earthling is geproduceerd door Andrew Watt, die tevens ook deel uit maakt van Vedders nieuwe solo-band The Earthlings. Daarnaast spelen ook Pearl Jam tourlid Jason Klinghoffer, de door ons zeer gewaardeerde singer-songwiter Glen Hansard, bassist Pino Palladino en Red Hot Chili Peppers drummer Chad Smith mee in deze band. Het album is opgenomen in de Watts Studio in Beverly Hills. Earthling komt uit op CD, een Deluxe CD en op LP.

» LEES HIER VERDER ...
David Bowie - Brilliant Adventure

David Bowie - Brilliant Adventure

Deel dit:

Datum: 20-11-2021

Brilliant Adventure (1992 – 2001) is de vijfde in een reeks boxsets die David Bowie's carrière van 1969 tot en met 7 januari 2022 overspannen. Naast reguliere album bevat de box veel interessant materiaal dat nog niet eerder uitgebracht geweest is. Exclusief voor deze Brilliant Adventure-boxset zijn bijvoorbeeld de BBC Radio Theatre: London, 27 juni 2000 en Re:Call 5. De eerste werd twee dagen na het beroemde Glastonbury-optreden voor slechts 500 gelukkige fans bij de BBC opgenomen, Re:Call 5 bevat 39 niet-album / alternatieve versie / B-kantjes en soundtracknummers op 3CD's. Ook bevat het Brilliant Adventure het in 2001 opgenomen, maar nog niet eerder uigebrachte Toy album. Bovendien bevat de box een lijvig 128 pagina's tellend boekwerk. Bowie's Brilliant Adventure wordt uitgebracht als een 9CD box en als een uit 18 LP's bestaande vinyl boxset.  
 

» LEES HIER VERDER ...
Adele - 30

Adele - 30

Deel dit:

Datum: 18-11-2021

Maar liefst 6 jaar na de release van 25 is daar dan eindelijk de opvolger. Het album heeft als titel 30. De inmiddels 33 jarige Adele heeft 3 jaar aan het album gewerkt. De periode van het uitbrengen van 25 was de meest turbulente periode uit haar leven. 30 is daardoor ook een persoonlijk album geworden. Adele 30 is nu uit voorraad leverbaar, op CD en op dubbel LP

» LEES HIER VERDER ...
Bruce Springsteen No Nukes

Bruce Springsteen No Nukes

Deel dit:

Datum: 17-11-2021

Dit No Nukes album is best een bijzondere Springsteen release. Het album is een registratie van het No Nukes benefiet optreden uit 1979. Het begin van  Springsteen's carrière dus. In die tijd was Springsteen nooit voorstander van het laten filmen van de optredens die ze destijds deden. Hij vond dat mensen die hen live wilde zien, maar naar de shows moesten komen en het concert echt mee moesten beleven. Hij maakte destijds echter een uitzondering voor dit No Nukes benefietconcert dat Springsteen samen met zijn E Street Band in 1979 gaf. Springsteen's No Nukes komt uit op vinyl (2LP), als 2CD+DVD en als 2CD+Bluray.     

» LEES HIER VERDER ...
30th anniversary 2LP uitgave U2 - Achtung Baby

30th anniversary 2LP uitgave U2 - Achtung Baby

Deel dit:

Datum: 16-11-2021

Vers van de pers, pas gisteravond aangekondigd! Aankomende vrijdag is het precies 30 jaar geleden dat U2 het Achtung Baby album uitbracht. In verband met dit jubileum wordt er vrijdag een 30th anniversary vinylversie van Achtung Baby uitgebracht.  De aantallen die van deze jubileum-editie in Nederland beschikbaar zijn, zijn nogal beperkt. Wij krijgen er slechts enkele tientallen. Meteen, of in ieder geval snel, bestellen is raadzaam.  

» LEES HIER VERDER ...

Oasis - Knebworth 1996

Deel dit:

Datum: 15-11-2021

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Oasis hun legendarische Knebworth concerten gaven. Een Mooie reden om dat te vieren met het uitbrengen van de concerten op verschillende versies. 

Lees hier onze Nieuwsbrief over afgelopen week

Deel dit:

Datum: 13-11-2021


 

Robert Plant & Alison Krauss - Raise the Roof

Robert Plant & Alison Krauss - Raise the Roof

Deel dit:

Datum: 12-11-2021

In november 2007 was het album er opeens, Raising Sand, het album van Robert Plant en Alison Krauss. Een ongekend mooi americana album gemaakt door muzikanten die hun ego opzij zetten en al hun talent in het teken van de liedjes zetten. Nu, 14 jaar later, is er een vervolg. Ook nu is het album weer geproduceerd door T. Bone Burnett. Dat kan dus niet fout gaan. Als je dan ook nog eens weet dat er op Raise the Roof wordt meegewerkt door Jay Bellerose, Marc Ribot, David Hidalgo, Bill Frisell en Buddy Miller, dan zul je snappen dat we niet kunnen wachten tot Raise the Roof in de schappen ligt. 
 

» LEES HIER VERDER ...
Silk Sonic = Bruno Mars + Anderson Paak

Silk Sonic = Bruno Mars + Anderson Paak

Deel dit:

Datum: 12-11-2021

De kiem van de samenwerking werd geplant in 2017 toen Anderson Paak en Bruno Mars samen toerden op het Europese deel van Mars' 24K Magic World Tour. Een nachtelijke jamsessie van de twee mannen leverde zoveel chemi op dat die jamsessie het begin was van deze mooie samenwerking. Vlak voordat Covid de wereld in haar greep kreeg, belde Bruno met Anderson om de draad weer op te pakken. Er werd een studio geboekt en een eerste studiosessie groeide uit tot een maandenlange samenwerking, met als eindresultaat  hun debuutalbum 'An Evening With Silk Sonic'. Vijf Sterren in De Volkskrant. 

» LEES HIER VERDER ...

Eric Clapton - Lady in the Balcony

Deel dit:

Datum: 11-11-2021


 

Idles - Crawler

Idles - Crawler

Deel dit:

Datum: 10-11-2021

DLES doet het op hun vierde album CRAWLER net even anders. Voor dit album strikten de Britse punkers producer Kenny Beats, vooral bekend van zijn werk met rappers Vince Staples en Denzel Curry. Toch is er absoluut niet een duidelijke hiphop invloed. Wel is dit album een stuk zachter en een stuk gelikter. Het is bijna ingetogen, een geheel nieuwe kant van IDLES. Zo kijken zij er ook zelf tegen aan: "I tried to more of a storyteller than I've ever been before, which I think is more honest than trying to be as blunt as possible." CRAWLER is een ijzersterk album, met een ijzersterk concept. IDLES blijft hard en ruw, maar trekt wel een nieuw jasje aan. Vergis je niet, ze zijn nog steeds meedogenloos als het volume omhoog gaat. Het keiharde punk-imago laten ze toch een beetje achter zich, maar daar heeft frontman Joe Talbot geen moeite mee: "I don't really see us as a rock band".

» LEES HIER VERDER ...
Elvis Back in Nashville

Elvis Back in Nashville

Deel dit:

Datum: 10-11-2021

'Back In Nashville' laat Elvis horen tijdens studiosessies die in 1971 opgenomen zijn. Naar later bleek, zouden dit zijn laatste Nashville sessies zijn. Wat een groot pluspunt van deze boxset is, is dat, net als bij de eerder uitgegeven boxset, 'From Elvis In Nashville', ook hier weer de opnames van hun overdubs ontdaan, Ook hier pakt dat goed uit. Het geheel wordt er een stuk consistenter en tijdlozer van. Het komt de stem van Elvis erg tot zijn recht. Het grootste verschil tussen 'Back In Nashville' en 'From Elvis In Nashville' is dat bij 'From Elvis In Nashville'  alleen een backing band aanwezig was, hier zijn nu ook achtergrondzangers tijdens de sessies aanwezig. Gevolg is dat het geluid wat voller aanvoelt. Bij deze nummers is dat een fijne bijkomstigheid. Veel nummers stonden in opgepoetste vorm al op de albums, momenteel niet of erg lastig verkrijgbare albums, Elvis Sings the Wonderful World of Christmas (1971), het gospelalbum He Touched Me (1972), Elvis Now (1972) en Elvis (1973), maar nu dus zonder de eerder genoemde overdubs. Mooi spul!!

» LEES HIER VERDER ...
The Teskey Brothers - Live at Hamer Hall

The Teskey Brothers - Live at Hamer Hall

Deel dit:

Datum: 07-11-2021

The Teskey Brothers gaven op 22 december 2020 een digitaal concert vanaf het iconische Hamer Hall-podium te Melbourne, Australië. Deze show werd gestreamd zodat je de band kon bewonderen vanaf thuis. Het volledige concert wordt nu, een jaar later, uitgebracht op CD en vinyl. Het vinyl is een gelimiteerde uitvoering op twee plakken rood vinyl, inclusief de twee kerstnummers ‘Dreaming Of A Christmas With You’ en ‘Highway Home For Christmas’. 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog