webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
tragically--hip---saskadelphiageorge--harrison-all--things---must---pass-2021JOHN-MAYER-SOB--ROCKNick Cave and Warren EllisMOBY----REPRISE--ALBUMblack-keys-deltazappa--last---us---showBILLIE---EILISH-HAPPIER---THAN--EVER
Win een door John Grant gesigneerde print

Win een door John Grant gesigneerde print

Deel dit:

Datum: 24-06-2021

Morgen ligt het nieuwe album John Grant in de winkels. Na The Czars begon John Grant aan een solocarrière. Op zijn soloalbums begon de Amerikaanse muzikant als singer-songwriter, maar op zijn latere albums omarmde hij de elektronische popmuziek. Op dit vijf kwartier durende Boy From Michigan komt alles samen. Het album komt op CD en in drie verschillende LP versie uit. Als je 1 daarvan bij ons aanschaft, maak je kans op het winnen van een door Grant gesigneerde print. 

» LEES HIER VERDER ...

Metallica Black Album jubileum heruitgaves

Deel dit:

Datum: 23-06-2021

Win een door TOTO gesigneerde poster of LP testpersing

Win een door TOTO gesigneerde poster of LP testpersing

Deel dit:

Datum: 22-06-2021

Op 21 november 2020 verschenen Steve Lukather, Joseph Williams en David Paich in Los Angeles met de nieuwe line-up van TOTO voor een wereldwijd evenement. Bassist John Pierce (Huey Lewis and The News), drummer Robert "Sput" Searight (Ghost-Note / Snarky Puppy) en toetsenist / achtergrondzanger Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck) voegen zich bij Lukather, Williams en Paich voor dit volgende hoofdstuk in hun legendarische bestaan. Ondertussen zetten toetsenist Dominique "Xavier" Taplin (Prince, Ghost-Note) en multi-instrumentalist / zanger Warren Ham (Ringo Starr) hun rollen binnen deze vijftiende incarnatie van de TOTO-line-up voort. Dit album is de registratie van die avond. Het album komt uit CD en Vinyl en ALS JE BIJ ONS 'WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS' BESTELT, DAN MAAK JE KANS OP HET WINNEN EEN DOOR DE BAND GESIGNEERDE POSTER of EEN GESINGEERDE TESTPERSING VAN DE LP !!  

» LEES HIER VERDER ...
King Crimson - Elements Tour Box 2021

King Crimson - Elements Tour Box 2021

Deel dit:

Datum: 20-06-2021

Een mooie voor de fanatieke King Crimson fans: de Elements Tour Box 2021! De 8e release alweer in de populaire Tourbox serie. Disc één bevat tracks die zich speciaal richten op King Crimson's rijke geschiedenis aan drummers en percussionisten. Beide schijven bevatten veel historisch materiaal en veel live materiaal van de huidige band en beide bevatten ook nog een sneak exclusieve track/edit van de Robert Fripp "Exposures" boxset die nog uit gaat komen.

» LEES HIER VERDER ...
'Nieuw' album The Tragically Hip

'Nieuw' album The Tragically Hip

Deel dit:

Datum: 17-06-2021

Mooi nieuws voor de Hip fans! Vrijdag 18 juni ligt het nieuwe album Saskadelphia in de winkels. Saskadelphia is de eerste release van The Tragically Hip die uit komt na zanger Gordon Downie's, helaas veel te vroege, overlijden. De EP bestaat uit 6 nummers die afkomstig zijn van de opnamesessies die de band in de voorbereidingen voor hun 'Road Apples' album (1991) maakten. Op de EP staan vijf nummers in de origineel opgenomen versies en één in een later opgenomen live-versie. Saskadelphia komt uit op CD en op LP

» LEES HIER VERDER ...
Net aangekondigd: Hazes 2 LP

Net aangekondigd: Hazes 2 LP

Deel dit:

Datum: 16-06-2021

Vers van de pers, want pas net vanmiddag aangekondigd, over twee weken (al) komt er van Andre Hazes een nieuwe verzamelaar op vinyl uit. Het album heeft al titel 'Hazes 2' en ligt vrijdag 30 juni dus al in de winkels. Naast een aantal hits die op het eerste (momenteel niet tot zeer slecht leverbare) deel 1 nog ontbraken bevat Hazes 2 een groot aantal albumstukken die in de loop van tijd verworden zijn tot echte Hazes-klassiekers. De eerste persing van Hazes 2 is gelimiteerd en wordt uitgebracht op zilvergrijs gekleurd vinyl.  

» LEES HIER VERDER ...
Whispering Sons - Several Others

Whispering Sons - Several Others

Deel dit:

Datum: 15-06-2021

Het Belgische vijftal Whispering Sons heeft met hun experimentele post-punk een duidelijke voorliefde voor de donkere kant van de jaren ’80: jagende gitaarloopjes, stuwende baslijnen, elektrodrums en ijle synthesizers, met daarbovenop de opvallende lage zang van frontvrouw Fenne Kuppens. Vergelijkingen met Bauhaus, Sisters of Mercy en She Past Away zijn dan ook snel gemaakt. Eind 2015 verscheen de EP Endless Party en in 2018 het debuutalbum Image, waarna een succesvolle tour met Editors volgde. Hiermee bevestigde de band hun reeds ijzersterke live reputatie, zeker ook door de indringende verschijning van de tengere blonde frontvrouw. Voor Several Others trok de band zich in de zomer van 2020 terug in de Ardennen. Het resultaat is een plaat waar het accent ligt op pure en pretentieloze intensiteit. Klonk het debuut nog theatraal en uitgewaaierd, nu is het geluid kaler geworden, maar ook duisterder, harder en gejaagder. Several Others komt uit op CD, LP en een erg mooie, gelimiteerde gekleurde LP

» LEES HIER VERDER ...
Helloween - Helloween

Helloween - Helloween

Deel dit:

Datum: 14-06-2021

Sterk nieuwe Helloween album waarbij, in vervolg op de Pumpkins United wereldtournee, o.a. alle drie zangers (Andi Deris, Michael Kiske en Kai Hansen) aan meewerkten. Dit gelijknamige album klinkt, hoewel uiteraard allemaal nieuwe nummers, bijna als een soort van Best of, want op het album passeren de verschillende periodes én de verschillende stijlen van Helloween de revue. Het album is krachtig, maar ook afwisselend en soms zelfs verassend. De trouwe fans gaan hier veel plezier aan beleven. Het album komt in 2 CD versies en 4 vinyl versies uit 

» LEES HIER VERDER ...
Net aangekondigd: nieuw album Anne Soldaat!!

Net aangekondigd: nieuw album Anne Soldaat!!

Deel dit:

Datum: 11-06-2021

Vandaag bekend gemaakt, vrijdag 9 juli a.s. ligt het nieuwe album van Anne Soldaat (al) in de winkels. Soldaat, al 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist, meer dan 15 jaar deel van de popband Daryll-Ann en ook al vier soloalbums, klinkt op zijn nieuwe plaat als herboren. Zijn nieuwe album Facts & Fears is een heuse "return to form” - zoals men dat soms zo mooi zegt en verschijnt 9 juli. Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWolff. Een ware "match made in heaven". Pablo haalt het beste in Anne naar boven. “Pablo is niet alleen een geweldige zanger en gitarist, maar ook iemand die serieus bezig is met 'geluid' in de ruime zin van het woord. Ik heb 'm min of meer de vrije hand gegeven wat betreft opnemen en mixen. Vanuit een intuïtief vertrouwen dat het goed zou komen. En dat is ook gebeurd. Het was een mooie tijd, een mooi proces. Het album heet Facts & Fears en komt op CD en rood gekleurd vinyl.

» LEES HIER VERDER ...
John Mayer - Sob Rock

John Mayer - Sob Rock

Deel dit:

Datum: 07-06-2021

Sob Rock is het achtste studioalbum van John Mayer. Het grootste deel van het album werd tijdens de corona-pandemie geschreven. Sob Rock is geproduceerd door John Mayer en Don Was en de eerste single was het nummer "Last Train Home". Op basis van de sound van de single, de styling van de bijbehorende clip en ook de hoes van Sob Rock, lijkt het album een eerbetoon aan (de muziek van) de jaren '80 te zijn. 

» LEES HIER VERDER ...

Nieuw aangekondigd: The Beach Boys - Feel Flows

Deel dit:

Datum: 03-06-2021

Vers van de pers, vandaag aangekondigd: The Beach Boys komen met Feel Flows - The Sunflower & Surf's Up Sessions 1969-1971. De release bestaat uit vier verschillende versies. De luxe vinyl box en de luxe CD box zijn erg gelimiteerd beschikbaar! 

Op woestijnreis met Billy F. Gibbons

Op woestijnreis met Billy F. Gibbons

Deel dit:

Datum: 01-06-2021

Hardware is het derde solo-album van Billy F. Gibbons, één van de twee mannen van ZZ Top. Gibbons debuteerde in 2015 als solo-artiest met het album Perfectamundo. In 2018 bracht hij het sterke Big Bad Blues uit en nu tracteert Gibbons ons op Hardware. Op Hardware wil Gibbons de luisteraar meenemen op een trip door de woestijn. Samen met een aantal door hemzelf geselecteerde muzikanten trok Gibbons naar Pioneertown in California om een album op te nemen dat klinkt als een onvervalste 'deserttrip'. Hardware komt uit op CD, 2LP en gelimiteerde en gekleurde 2LP. 

» LEES HIER VERDER ...
Ludovico Einaudi - Cinema

Ludovico Einaudi - Cinema

Deel dit:

Datum: 31-05-2021

Voor de mensen die nog niet heel veel van Ludovico Einaudi in de kast hebben staan, komt er vrijdag een mooie verzamelaar van hem uit. Dan ligt Cinema in de winkels. Cinema van Ludovico Einaudi bevat voor de volle honderd procent precies dat wat we op basis van de titel mogen verwachten: een uit 2 CD's bestaande verzamelaar met daarop werken van Einaudi die in diverse films en tv gebruikt zijn. Inclusief twee nog niet eerder uitgebrachte nummers. Cinema komt uit op 2CD, 2LP en gekleurd, gelimiteerd vinyl.  

» LEES HIER VERDER ...
Jubileum uitgave Buena Vista Social Club

Jubileum uitgave Buena Vista Social Club

Deel dit:

Datum: 27-05-2021

Hier worden we enthousiast van!! Vandaag bekend gemaakt, half september komt er van het beroemde album van de Buena Vista Social Club een jubileum uitgave uit. Het album bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren komen er drie nieuwe versies van het album uit. Op deze nieuwe versies staat, naast opnieuw gemasterde audio een grote hoeveelheid niet eerder uitgebracht materiaal. Het album wordt uitgebracht als 2CD, als 2LP en in een luxe 2LP+3CD boxset. 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog