webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
DEFTONES-OHMSEels-Earth-To-DoraRUN-THE-JEWELS-4Nick Cave Idiot Prayer

The Rolling Stones - Steel Wheels LIVE

Deel dit:

Datum: 25-09-2020

Maak kans op een Gratis exemplaar van het nieuwe Fleet Foxes album

Maak kans op een Gratis exemplaar van het nieuwe Fleet Foxes album

Deel dit:

Datum: 24-09-2020

De eerst knaller voor volgend jaar is bekend: Shore van FLEET FOXES. Het album is inmiddels al via streaming te beluisteren, maar ligt vrijdag 5 februari (pas) in de winkels. Om het toch nog een klein beetje spannend te maken, hebben we er een BESTEL en WIN ACTIE op gezet. ALS JE NU BIJ ONS "SHORE" AL PRE-ORDERT, MAAK JE KANS OP TERUGSTORTING VAN HET AANKOOPBEDRAG.  De actie loopt tot en met zondag 31 januari. 

 

» LEES HIER VERDER ...
Net aangekondigd: Nieuw EELS album

Net aangekondigd: Nieuw EELS album

Deel dit:

Datum: 17-09-2020

‘Earth to Dora’ is  het 13e volledige EELS-album en de opvolger van het in 2018 uitgebrachte ‘The Deconstruction’. ‘Earth to Dora’ is opgenomen in de studio van EELS in Los Feliz, Californië en is geproduceerd door bandleider Mark Oliver Everett en ingespeeld door E, Koool G Murder, The Chet en P-Boo. E zegt over de nieuwe plaat: “Deze liedjes kwamen tot stand net voordat de pandemie toesloeg en veranderden alles. Ik hoop dat ze een beetje rustgevend of zoiets kunnen zijn. Om liedjes te horen die gaan over dingen waarvan we dromen dat ze weer terug komen, of misschien over onderwerpen gaan waar sommige mensen nu ook mee te maken hebben. 
Earth to Dora komt uit op CD, LP en in een luxe 2LP+CD boxset.

 

» LEES HIER VERDER ...
Run the Jewels 4

Run the Jewels 4

Deel dit:

Datum: 14-09-2020

'Ooh la la', Killer Mike en El-P flikken het weer. Het vierde album van hiphopduo Run The Jewels, simpelweg getiteld RTJ4, is een "snelkookpan van een plaat" (Humo). Vijf sterren in het Belgische blad, en ook in De Volkskrant maximale waardering (★★★★★): "het album klinkt als de soundtrack bij de aangrijpende en verontrustende beelden die regelmatig het nieuws beheersen." Rauwe, ongepolijste rap, strijdlustig en confronterend, inclusief goed gekozen gastbijdragen van DJ Premier, Mavis Staples, Josh Homme, Pharrell, Zack De La Rocha ('JU$T'), Terrace ­Martin, Denzel Curry en Kamasi Washington. RTJ4 is een muzikale uitbarsting van woede over het raciale geweld en de ongelijkheid in de steeds verder naar de afgrond glijdende Amerikaanse samenleving – een album waar de urgentie van afspat.
 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuw via Kroese Records: Benedict

Nieuw via Kroese Records: Benedict

Deel dit:

Datum: 12-09-2020

Benedict is het pseudoniem van Martijn Smits. You can tell me nothing that i should is zijn debuutalbum en is een afsluiting van een periode van maar liefst twintig jaar waarin Benedict omgegaan is met én betekenis heeft gegeven aan een verbroken relatie, depressies en een ongeval waarbij hij door iemand met een mes in zijn maag gestoken werd. Dat klinkt pittig, maar heeft iets ongekend moois opgeleverd. De muziek van Benedict is intiem, maar heeft een groots en internationaal geluid. Hij maakt  muziek die gegarandeerd goed gevonden zal worden door mensen die van bands als The National, The Slow Show, Other Lives en War on Drugs houden. Verkrijgbaar op CD en op LP.  NU MET KANS OP HET WINNEN VAN GRATIS CONCERTKAARTJES! 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuwe Springsteen, samen met zijn E Street Band

Nieuwe Springsteen, samen met zijn E Street Band

Deel dit:

Datum: 11-09-2020

Letter to you is Spingsteen's 20e studio-album. Het is een echte rockplaat geworden en wederom  met The E Street Band. Het album werd in slechts vijf dagen opgenomen in de thuisstudio van The Boss waarbij The E Street Band alle nummers direct live inspeelde en dit allemaal zonder overdubs.. Op Letter to you staan negen nummers die hij recent schreef en drie nummers die nog dateren uit de jaren zeventig maar nu pas voor het eerst zijn opgenomen. Komt op CD, zwart vinyl en gekleurd vinyl uit. 

» LEES HIER VERDER ...

U2 - All that you can't leave behind 2020

Deel dit:

Datum: 10-09-2020


Het All That You Can't Leave Behind album van U2 viert haar 20ste verjaardag en dat wordt gevierd met het uitbrengen van vijf nieuwe versies van deze plaat. Voor deze gelegenheid is het album, met daarop o.a. de hits Elevation, Beautiful Day, Walk On en Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of opnieuw gemastered. De uitgebreidere versies bevatten veel interessant bonusmateriaal. KLIK OP DE AFBEELDING VOOR ALLE VERSIES EN INFORMATIE

Nick Cave solo live at Alexandra Palace

Nick Cave solo live at Alexandra Palace

Deel dit:

Datum: 04-09-2020

'Idiot Prayer: Nick Cave alone at Alexandra Palace' is een solo live-album van Nick Cave waarop liedjes uit de volledige carrière van Cave (dus ook Bad Seeds en Grinderman) in een gestripte solo vorm langskomen. Deze versies komen voort uit de solo versies die Cave tijdens zijn ‘Conversations with ..’ tour van zijn nummers speelde. Het album werd opgenomen in juni 2020. De opnames waren in eerste instantie alleen bedoeld als online evenement, maar zullen nu ook in bioscopen vertoond worden en komen gelukkig ook uit als 2CD en op vinyl als 2LP en kunnen nu besteld of gereserveerd worden.

» LEES HIER VERDER ...
All Them Witches - Nothing As The Ideal

All Them Witches - Nothing As The Ideal

Deel dit:

Datum: 03-09-2020

Inmiddels uitgegroeid tot een van de favoriete jam-bands van de liefhebbers. All Them Witches komt met de opvolger van hun succesvolle album "ATW". "Nothing As The Ideal" bevat acht tracks en werd opgenomen in Studio 2 van de befaamde Abbey Road Studios met hulp van mixing engineer Mike Allred. Dit album is hun zesde studio-album, dit keer voor het eerst als trio en het bevat weer hun unieke mix van ‘alternative rock, psychedelic desert blues, classic heavy rock and dark country’. De Abbey Road vibe (denk aan Pink Floyd en The Beatles) gemixed met de Nashville band’s signature dirty rock sound resulteerde in, naar eigen zeggen, ‘the most experimental though cohesive album; it’s a provoking headbanger, marked by their broadest atmospheres and vibes, intimate and pummeling’.

» LEES HIER VERDER ...
Motorpsycho - The all is one

Motorpsycho - The all is one

Deel dit:

Datum: 25-08-2020

Sinds 2017 zijn de Noren met een informele, losjes met elkaar verbonden trilogie bezig: ‘Gullvag Trilogy’. Eerst kwamen ‘The Tower’’ en ‘The Crucible’ uit. En zoals je van Motorpsycho mag verwachten is ‘The All Is One’ springlevend, spartelend, ambitieus en uitdagend. De plaat haalt elementen uit zo’n beetje hun hele carrière, terwijl Motorpsycho ook soepel op zoek gaat naar nieuwe dingen… never feels tiring or muddy; every layer is audible, every cymbal hit and string pluck lucid and in focus. Gastmuzikanten: Reine Fiske, Lars Horntveth (Jaga Jazzist) en Ola Kvernberg (Steamdome). Verkrijgbaar als 2CD en 2LP. 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuwe Zappa box: Halloween 81

Nieuwe Zappa box: Halloween 81

Deel dit:

Datum: 19-08-2020

Deze 6CD boxset bevat maar liefst 78 nooit eerder uitgebrachte live-tracks. Op 31 oktober en 1 november 1981 werden drie totale concerten opgenomen. Ze zijn opnieuw gemixt van de originele multi-track tapes. De fans worden bovendien getrakteerd op een masker van Graaf Frankula, samen met een rood-zwarte cape. De box is verder voorzien van een 40 pagina’s tellend boekwerkje met nieuwe liner notes en foto’s.

» LEES HIER VERDER ...
Dire Straits - The Studio Albums

Dire Straits - The Studio Albums

Deel dit:

Datum: 17-08-2020

Op 9 oktober, ter gelegenheid van de Nationale Albumdag 2020 verschijnt er een boxset van 6 cd's met alle studioalbums van Dire Straits, een band die de wereld overspoelde met hun geraffineerde rootsy gitaarrock gecombineerd met geletterde verhalen. songteksten. Dire Straits, die in 1977 opkwam in het club- en pubcircuit, werd geleid door de charismatische Geordie singer-songwriter, producer en componist Mark Knopfler, een van de meest succesvolle ...

 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog