webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
bvscABBA VoyageBEATLES - Let It BeRolling Stones - Tattoo Youcoldplay-spheresclaw-boys--claw-kite-album
The Tragically Hip - Road Apples

The Tragically Hip - Road Apples

Deel dit:

Datum: 17-09-2021

Het is inmiddels 30 jaar geleden dat The Tragically Hip het geweldige album Road Apples uitbracht. In verband met dat jubileum wordt het 'klassieke' album van de Canadezen op 5 november in drie nieuwe geremasterde versies uitgebracht.

De prachtig uitgevoerde en uitgebreide versies van Road Apples bevatten vele extra's en zijn verkrijgbaar op roodgekleurd Vinyl, een luxe Vinyl 7LP+bluray boxset en een luxe 7CD boxset.

» LEES HIER VERDER ...
Biffy Clyro - Myth of the Happily ever after

Biffy Clyro - Myth of the Happily ever after

Deel dit:

Datum: 16-09-2021

Vrij snel en onverwacht na het succesvolle A Celebration of Endings komt Biffy Clyro met dit nieuwe album. Myth of the Happily Ever After is een reactie A Celebration of Endings. Een aantal tracks op dit album waren al geschreven voor het vorige album, maar het zijn geen leftovers volgens frontman Simon Neil. De meeste songs schreef hij het afgelopen (corona)jaar, toen alle tournees werden afgeblazen. De onzekerheden van de afgelopen tijd zullen dan ook hoorbaar zijn. ‘A Celebration… stond vol met standvastigheid’, schrijft Neil in het persbericht. ‘Maar op dit album omarmen we onze kwetsbaarheden in dit verwrongen tijdperk van ons leven. Het album komt uit op CD en op mooi rood vinyl. 

» LEES HIER VERDER ...
Racoon - Spijt is iets voor later

Racoon - Spijt is iets voor later

Deel dit:

Datum: 14-09-2021

Vrijdag 1 oktober in de winkels, Spijt is iets voor later, het nieuwe, en voor het eerst volledige Nederlandstalige, album van Racoon. Het resultaat is een volgens Bart “zeer autobiografisch” album over familiebanden, mannelijkheid en tevreden zijn met wat je hebt. “De ups en downs van het westelijke bestaan, daar gaat-ie een beetje over. Je moet eigenlijk niet zeiken, want je hebt alles wat je hartje begeert". Spijt is iets voor later komt uit op CD en transparant vinyl.  

» LEES HIER VERDER ...
Jubileum uitgave Buena Vista Social Club

Jubileum uitgave Buena Vista Social Club

Deel dit:

Datum: 11-09-2021

Vrijdag 17 september komt er van het beroemde album van de Buena Vista Social Club een jubileum uitgave uit. Het album bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren komen er drie nieuwe versies van het album uit. Op deze nieuwe versies staat, naast opnieuw gemasterde audio een grote hoeveelheid niet eerder uitgebracht materiaal. Het album wordt uitgebracht als 2CD, als 2LP en in een luxe 2LP+3CD boxset. 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuw album Lana Del Rey

Nieuw album Lana Del Rey

Deel dit:

Datum: 10-09-2021

Eerder dit jaar, in maart, verscheen al 'Chemtrails Over The Country Club'. Nu al is er deze opvolger, 'Blue Banisters'. Het is haar achtste studio album. Op het album staan o.a. de singles ‘Wildflower Wildfire’, ‘Blue Banisters’, ‘Text Book’ en de nieuwe single ‘Arcadia’. Behalve de gewone CD versie is 'Blue Banisters' ook verkrijgbaar als een gelimiteerde Indie Only CD versie (met afwijkende hoes!), op Muziekcassette en op Zwart Vinyl (erg beperkt!).  

» LEES HIER VERDER ...
Heruitgave Marillion - Fugazi (3CD+Bluray)

Heruitgave Marillion - Fugazi (3CD+Bluray)

Deel dit:

Datum: 09-09-2021

Fraaie heruitgave van dit tweede Marillion album. De box bestaat uit 3CD en een Bluray. Voor Mariallion was het maken van Fugazi destijds een ietwat lastige klus. Het overgrote deel werd tijdens veelvuldig toeren gemaakt. De nieuwe mix van het album is dan ook een grote vooruitgang. Daar is nu veel meer tijd voor genomen en dat levert resultaat op. Op de andere twee cd’s staat het volledige Montreal 20 juni 1984 concert. Een aantal nummers van dit in Montreal opgenomen concert werd destijds ook gebruikt voor Real To Reel. Nu is dit uitstekende optreden voor het eerst in zijn geheel te beluisteren. Op de blu-ray staat o.a. ook nog een tv optreden bij het Zwitserse Here We Go. 

» LEES HIER VERDER ...
Radiohead - Kid A Mnesia

Radiohead - Kid A Mnesia

Deel dit:

Datum: 08-09-2021

In verband met de 21e verjaardag van de albums Kid A en Amnesiac brengt Radiohead ‘KID A MNESIA’ uit. Dit album is een driedubbelaar waarop beide albums gecombineerd worden met een derde schijf getiteld ‘Kid Amnesiae’. Daarop staat materiaal van de Kid A / Amnesiac sessies. Behalve dat sessie materiaal en alternatieve versies van Kid A en Amnesiac album tracks en B-Sides, bevat Kid Amnesiae ook het nog niet eerder uitgebrachte "If You Say the Word" en een niet eerder uitgebrachte studio-opname van "Follow Me Around". Kid A Mnesia ligt 5 november in de winkels en is verkrijgbaar op 3CD, 3LP en gekleurde 3LP. 

» LEES HIER VERDER ...
Robert Plant & Alison Krauss - Raise the Roof

Robert Plant & Alison Krauss - Raise the Roof

Deel dit:

Datum: 06-09-2021

In november 2007 was het album er opeens, Raising Sand, het album van Robert Plant en Alison Kraus. Een ongekend mooi americana album gemaakt door muzikanten die hun ego opzij zetten en al hun talent in het teken van de liedjes zetten. Nu, 14 jaar later, is er een vervolg. Ook nu is het album weer geproduceerd door T. Bone Burnett. Dat kan dus niet fout gaan. Als je dan ook nog eens weet dat er op Raise the Roof wordt meegewerkt door Jay Bellerose, Marc Ribot, David Hidalgo, Bill Frisell en Buddy Miller, dan zul je snappen dat we niet kunnen wachten tot Raise the Roof in de schappen ligt. 
 

» LEES HIER VERDER ...

Iron Maiden - Senjutsu

Deel dit:

Datum: 03-09-2021

Nu verkrijgbaar, Senjutsu, het nieuwe album van Iron Maiden. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Metallica Black Album jubileum heruitgaves

Deel dit:

Datum: 19-08-2021

Villagers - Fever Dream

Villagers - Fever Dream

Deel dit:

Datum: 17-08-2021

Om eerlijk te zijn. Villagers hadden na de vlammende start met hun eerste twee prachtige albums, een paar albums lang het heilige vuur net niet helemaal meer. We waren dan ook super blij dat hun in 2018 uitgebrachte Art of Pretending to Swim weer van ouderwets hoog niveau was. Ook nu zijn de eerste klanken van Fever Dreams weer van indrukwekkende schoonheid en -gelukkig- representatief voor de rest van het album. Fever Dream komt uit op CD en op een gelimiteerde LP die geperst is op groen vinyl. 

» LEES HIER VERDER ...
Lorde komt met iets nieuws!

Lorde komt met iets nieuws!

Deel dit:

Datum: 16-08-2021

Dit is iets nieuws!!  Lorde komt vrijdag met haar nieuwe album Solar Power en deze brengt ze onder andere uit als 'musicbox'. Dit is een verpakking ZONDER een disc met muziek. Deze box bevat namelijk een card voor een download van de audio op hoge resolutie, bonustracks en toegang tot andere exclusieve content, ook nog een uitvouw poster, een 32 pagina's tellend boekwerk en 4 kaarten. Naast deze musicbox komt het album ook uit op vinyl. 

» LEES HIER VERDER ...

Nieuwsbrief Week 32

Deel dit:

Datum: 14-08-2021

Oasis - Knebworth 1996

Deel dit:

Datum: 12-08-2021

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Oasis hun legendarische Knebworth concerten gaven. Een Mooie reden om dat te vieren met het uitbrengen van de concerten op verschillende versies. 

Bekijk ons complete weblog