webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
coldplay-201-album-everyday-lifeborneman-robin-homebootleg-series-15-dylanmichael-kiwanuka-2019ilse-delange-gravel-dust
COLDPLAY  -  Everyday Life

COLDPLAY - Everyday Life

Deel dit:

Datum: 16-11-2019

Een kleine maand geleden werd, na een korte periode van geruchten, bekend gemaakt dat COLDPLAY al op 22 november hun nieuwe album gaat uitbrengen. Dit nieuwe album heet "Everyday Life" en zal uitkomen op CD en op vinyl als 2LP.  ‘Everyday Life’ telt 16 nieuwe nummers. Het album is onderverdeeld in twee delen van 8 nummers, ‘Sunrise’ en ‘Sunset’ en ligt aanstaande vrijdag dus al in de winkels!   

Als voorloper op het album bracht COLDPLAY op 25 okotober de ORPHANS / ARABESQUE 7 INCH SINGLE  uit.  

» LEES HIER VERDER ...
BECK - Hyperspace

BECK - Hyperspace

Deel dit:

Datum: 15-11-2019

Beck (Hansen) trakteert ons nog voor het einde van het jaar op een nieuw album Hyperspace. Een elektronisch album, geschreven en geproduceerd met Pharrell Williams, maar daarmee niet per se happy. Hyperspace laat Beck (onlangs gescheiden van zijn vrouw) in een droevige bui horen, omringd door synthesizers en Kanye-gewijs huilend door een loeiende autotune. ‘Everything has changed / Nothing feels right.’ 808’s en hartzeer. Ook zijn er gastbijdragen van Coldplay’s Chris Martin (backing vocals in “Stratosphere”) en Sky Ferreira (in “Die Waiting”

» LEES HIER VERDER ...
Release PEAKY BLINDERS soundtracks vervroegd

Release PEAKY BLINDERS soundtracks vervroegd

Deel dit:

Datum: 14-11-2019

De mensen die de TV serie 'Peaky Blinders' kijken of gekeken hebben, weten dat deze serie vol zit met prachtige muziek. De soundtrack die bij de serie hoort zou pas half december uitgebracht worden, maar .. de release van zowel de 2CD als van de 3LP set is met drie weken vervroegd. Peaky Blinders ligt volgende week al in de winkels, zowel op CD als op Vinyl. Beide bevatten muziek en een aantal dialogen uit alle vijf series. Alles ziet er net zo mooi uit als in de serie en is netjes geprijsd!  

» LEES HIER VERDER ...
Win een voetbalsjaal bij aankoop DIEGO MARADONA film

Win een voetbalsjaal bij aankoop DIEGO MARADONA film

Deel dit:

Datum: 13-11-2019

De docu/film Diego Maradona vertelt het meeslepende en onvergetelijke verhaal van de opkomst, én ondergang, Diego Maradona, niet alleen een van de grootste voeltballers allertijden, maar absoluut ook één van de meest kleurrijke personen uit de voetbalhistorie. De film is gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal en schetst een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen (nog steeds!) : God. 

ALS JE BIJ ONS DE DIEGO MARADONA FILM PRE-ORDERT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN EEN DIEGO VOETBALSJAAL.  

» LEES HIER VERDER ...
JOE HENRY - The Gospel according to Water

JOE HENRY - The Gospel according to Water

Deel dit:

Datum: 12-11-2019

Al vele jaren is Joe Henry actief in de muziek. niet alleen als muzikant, maar ook als producer. Zijn eigen albums krijgen al jaren niet meer de aandacht die ze verdienen, dus ook bij deze 'The Gospel according to Water' zal de lat, qua gehoopt/gewenst succes, door het platenlabel en Henry zelf ongetwijfeld weer niet al te hoog gelegd zijn. The Gospel According To Water is uiteraard weer een ver boven gemiddeld mooi album. Gemaakt met een aantal uitstekende muzikanten en voorzien van de warme sound waar Henry's producties zich steevast door kenmerken. 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuwe versies GENE CLARK - No Other

Nieuwe versies GENE CLARK - No Other

Deel dit:

Datum: 08-11-2019

Als in 1973 de oorspronkelijke Byrds bij elkaar komen voor een kortstondige reünie, is het vooral Clark die het serieus neemt en de show steelt. Asylum biedt hem dan ook de mogelijkheid om samen met producer Thomas Jefferson Kaye te gaan werken aan een ambitieus project. Tijdens de opnames gaan alle registers open en het resultaat is een indrukwekkende mix van country, soul, choral en gospel; de ultieme Cosmic American Music. Clark en Kaye overschrijden alle grenzen en budgetten, mede reden dat het uiteindelijke album ...

» LEES HIER VERDER ...

THE ROLLING STONES - Bridges to Buenos Aires

Deel dit:

Datum: 07-11-2019

Het beste uit 20 jaar Top 2000 14 cd boxset

Het beste uit 20 jaar Top 2000 14 cd boxset

Deel dit:

Datum: 05-11-2019

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Het duurt dus ook niet lang meer totdat de TV-uitzendingen van de Top 2000 weer op de Nederlandse televisie te zien zijn. Het programma bestaat inmiddels al 20 jaar en in verband daarmee wordt deze, uit maar liefst 14 cd's bestaande, boxset uitgebracht. De cd's zijn gerangschikt naar de periode van waaruit de nummers komen: de 50, de 60,'s, de 70's, de 80. de 90's, de 00's en de 10's. Daarnaast is er nog een dubbelcd met daarop Long Versions van een aantal classic Top 2000 nummers..  

» LEES HIER VERDER ...
Kans op gratis concertkaartjes bij aanschaf nieuw album Flower Kings

Kans op gratis concertkaartjes bij aanschaf nieuw album Flower Kings

Deel dit:

Datum: 05-11-2019

Vanaf morgen is het nieuwe album van The Flower Kings verkrijgbaar. Het album heeft 'Waiting for Miracles' en is verkrijgbaar als 2CD en als 2Lp+2CD. 'Wating for Miracles' is opgenomen in de RMV Studio in Stockholm (Zweden), de ‘vintage’ studio die eigendom is van Benny Andersson van ABBA. Bandleider Roine Stolt: “We zijn teruggegaan naar de vrolijke en speelse stijl die de band eind jaren 90 beroemd heeft gemaakt. Dus hier is ‘meer’ altijd ‘meer’! De nummers gaan over de serieuze zorg over de toestand van onze wereld, maar over het algemeen is het thema vol vreugde en kleur.”  

   ACTIE:   
ALS JE BIJ ONS 'WAITING FOR MIRACLES' BESTELT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN GRATIS KAARTJES VOOR HUN CONCERT OP VRIJDAG 6 DECEMBER IN HET BURGERWEESHUIS, DEVENTER! 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuw album MICHAEL KIWANUKA + Actie

Nieuw album MICHAEL KIWANUKA + Actie

Deel dit:

Datum: 30-10-2019

‘KIWANUKA’ is Michael Kiwanuka's derde album. Het werd opgenomen in New York, LA en Londen. Michael keerde terug naar de studio met Danger Mouse en Inflo. Dit was hetzelfde productieteam dat hem vergezelde op Love & Hate, KIWANUKA gaat verder waar zijn vorige plaat ophield. Het is een luisterervaring, die zich het best laat omschrijven als het luisteren naar één lang dramatisch lied. Vanuit het hart, de geest en de ziel gezongen. Michael legt uit, dat hij het heeft gemaakt vanuit het standpunt: 'ik ben wie ik ben – ik heb geen alter ego – ik ben geen Ziggy Stardust of Sasha Fierce. Ik ben en moet gewoon Michael Kiwanuka zijn'.   

ACTIE !! 
BESTEL 'KIWANUKA' BIJ ONS EN MAAK KANS OP EEN EXEMPLAAR EEN BLITS CASSETTEBANDJE !! 

» LEES HIER VERDER ...
Win kaartjes exclusief EEFJE DE VISSER concert

Win kaartjes exclusief EEFJE DE VISSER concert

Deel dit:

Datum: 29-10-2019

Eind januari ligt het langverwachte nieuwe album van Eefje de Visser in de winkels. Het album heet 'Bitterzoet' en verschijnt vier jaar na het erg mooie album 'Nachtlicht'.  Onder de mensen die 'Bitterzoet' bij ons pre-orderen mogen we een aantal entreekaarten voor een exclusief Eefje de Visser concert verloten. Deze pre-order actie loopt tot en met 18 januari!. 

» LEES HIER VERDER ...
Onverwacht nieuw album Krezip

Onverwacht nieuw album Krezip

Deel dit:

Datum: 26-10-2019

Super onverwacht en zonder enige aankondiging vooraf is daar opeens een nieuw album van Krezip. Tijdens het eerste van drie uitverkochte Ziggo Dome concerten van Krezip kondigde Krezip Sweet High aan. Door de super goede ontvangst van de comeback en de succesvolle singles Lost Without You en How Would You Feel werd de band muzikaal geïnspireerd. Deze inspiratie resulteerde uiteindelijk tot dit nieuwe album Sweet High. 

ALS JE 'SWEET HIGH' BIJ ONS BESTELT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN EEN DOOR DE BAND GESIGNEERDE 7 inch SINGLE VAN HET NUMMER 'LOST WITHOUT YOU'. 

» LEES HIER VERDER ...
Frank Zappa - Halloween '73

Frank Zappa - Halloween '73

Deel dit:

Datum: 19-10-2019

Een interessante voor de Zappa-fans, Halloween ’73!! Twee complete shows opgenomen op 31 oktober 1973 in het Auditorium in Chicago. De box bestaat uit 4 cd's en een informatief boekwerk. Deze bevat nieuwe liner-notes van Ruth Underwood & Ralph Humphrey, die beiden meespeelden in beide shows, Inclusief veel foto’s uit de Zappa-archieven. De 4e disc bevat repetities van vlak voor de tournee. Daarnaast in de box ook nog een Frank Zappa-masker en handschoenen. 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog