webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Kings of Leon - When you see yourselfBALTHAZAR-SANDSMITH AND BURROWSCeleste Not Your MuseFoo Fightersarlo-parks-cd-lpFleet_Foxes---Shore-cd-lp
Pat Metheny - Road to the Sun (TIP!)

Pat Metheny - Road to the Sun (TIP!)

Deel dit:

Datum: 05-03-2021

Pat Metheny is al decennia lang niet in een hokje te stoppen. Zijn nieuwe album Road to the Sun is dan ook weer geen naadloos vervolg op vorig jaar verschenen voorganger From this Place. Was From this Place nog een groepsalbum, op Road to the Sun gaat hij op de klassieke tour. Metheny schreef 2 suites, één voor op sologitaar en één voor vier gitaren. Voor de eerste, Four Paths of Light getiteld, vroeg hij klassiek gitarist Jason Vieaux en voor de tweede, naar de albumtitel vernoemd, het Los Angeles Guitar Quartet. Metheny speelt zelf maar enkele stukje mee.  Vieaux en de 4 mannen van het Los Angeles Guitar Quartet zijn perfecte muzikanten om de nieuwe composities van Metheny uit te voeren. Het zijn de rijke composities, die in alles de grote ontwikkeling van Metheny als gitarist en arrangeur laten horen. Wat een enorme rijkdom aan sferen en emoties weet hij in de nieuwe composities toch weer op te roepen. Heeeel erg mooi! 

» LEES HIER VERDER ...

John Lennon - Plastic Ono Band Ultimate Mix

Deel dit:

Datum: 04-03-2021

Mooie heruitgave Japan - Quiet Life

Mooie heruitgave Japan - Quiet Life

Deel dit:

Datum: 02-03-2021

Erg mooie heruitgave van dit derde Japan album. Speciaal voor deze gelegenheid in de Abbey Road geremasterd (halve snelheid, dus betere geluidskwalitiet) en aangevuld alternatieve mixen, b-kanten, singles, rariteiten en livemateriaal (inclusief de gewilde Live At Budokan-show van maart 1980, voorheen alleen beschikbaar als de 4-track EP Live In Japan). Deze boxset bevat tevens een boekwerk met bijdragen van bandleden en originele producers, plus zeldzame en ongeziene fotografie en memorabilia. Uitgevoerd in een luxe 3CD+LP boxset.

» LEES HIER VERDER ...
Neil Young Archives 2

Neil Young Archives 2

Deel dit:

Datum: 01-03-2021

Het twaalf jaar geleden uitgebrachte eerste deel van Neil Young Archives was een groot succes. Nu is er een nieuw, tweede deel. Het grootste verschil met het eerste deel is dat dit deel alleen uit audio bestaat. Voor de ware Young fan hoeft dit echter geen probleem te zijn. Archives 2 bestaat namelijk uit ongekend veel interessant materiaal en bevat maar liefst zestig nummers die in de opgenomen versie of helemaal nog nooit eerder uitgebracht zijn.  

» LEES HIER VERDER ...

Winkelen of afspraak

Deel dit:

Datum: 28-02-2021

Nu binnen, Pearl Jam MTV Unplugged op LP

Nu binnen, Pearl Jam MTV Unplugged op LP

Deel dit:

Datum: 26-02-2021

In verband met het succes van de CD versie en dat de LP, die oorspronkelijk uitgebracht was als een Black Friday 2019 release, zo snel uitverkocht was, is de vinyl-versie van Pearl Jam's MTW Unplugged eenmalig opnieuw bijgeperst. De opnames dateren van 16 maart 1992. Dit was drie dagen nadat Pearl Jam hun Amerikaanse 'Ten' tour afgesloten hadden. De band is dus goed op elkaar ingespeeld en de setlist bestaat uit veel songs van het Ten album. 

» LEES HIER VERDER ...

Nu te pre-orderen, Paul Weller - Fat Pop

Deel dit:

Datum: 25-02-2021

Altin Gun - Yol

Altin Gun - Yol

Deel dit:

Datum: 24-02-2021

Altin Gün brengt haar derde album uit in even zovele jaren. De Nederlandse band heeft zich in no-time een plaats verworven in de internationale spotlights. Hun dansbare en groovende muziek, geïnspireerd op traditionele Anatolische en Turkse folkmuziek, slaat een brug tussen verleden en heden. Mede door het gebruik van down-tempo electronics en synths zoals deze in de late 70's en vroege 80's vaak werden gebruik, maakt van Altin Gün een allround muzikale beleving die veel mensen aanspreekt. Het leverde hun vorige plaat Gece al een Grammy-nominatie op. Yol (dat 'straat' of 'weg' betekent) werd daarbij tijdens de lockdown geproduceerd, wat inhield dat het bewerken van de traditionele en originele songs door de muzikanten op afstand, een nog grotere uitdaging werd. Het resultaat mag er zijn! Het album komt uit op CD en LP.

» LEES HIER VERDER ...
Neil Young- Way Down in the rust Bucket

Neil Young- Way Down in the rust Bucket

Deel dit:

Datum: 23-02-2021

Voorafgaand aan de begin maart uit te komen tweede ARCHIVES Boxset, brengt Neil Young, vrij onverwacht, nog een nieuw live-album uit. Het album heet Way Down in the Rust Bucket en is een registratie van een show gespeeld op 13 november 1990 in The Catalyst, een kleine bar in Santa Cruz, Californië, waar Neil Young af en toe wel eens optrad. De band speelde die avond drie sets, waaronder nummers van het toen net uitgebrachte Ragged Glory album. Way Down in the Rust Bucket wordt uitgegeven onder de langlopende ‘Performance Series’-vlag van Neil Young en is beschikbaar als 2CD, 4LP en limited 4LP+2CD+DVD boxset

» LEES HIER VERDER ...
Balthazar - Sands

Balthazar - Sands

Deel dit:

Datum: 22-02-2021

Balthazar komt met de opvolger van Fever: Sand. Slinky. Stijlvol. Sexy. De pas ontdekte loomheid van Balthazar past goed bij hen. Heet op de hielen van Fever van vorig jaar - een warme, kronkelige verzameling nummers die doorschoten zijn met zuidelijke grooviness - is er nu Sand, een plaat die gewaagde, opwindende nieuwe richtingen inslaat en de status van de Belgische band als koningen van soulvolle alt-pop bevestigt. "We voelden dat we het met Fever niet ver genoeg ... 

» LEES HIER VERDER ...

Jubileum Black Crowes Shake your Money Maker

Deel dit:

Datum: 19-02-2021

In verband met het 30 jarige jubileum van het ijzersterke debuutalbum van The Black Crowes komen er maar liefst zes verschillende heruitgaves uit. Klik op de afbeelding voor de pagina met meer informatie.  

Bijzondere heruitgave Grandaddy's Sophtware Slump

Bijzondere heruitgave Grandaddy's Sophtware Slump

Deel dit:

Datum: 17-02-2021

Twintig jaar geleden is het alweer dat de Amerikaanse band Grandaddy hun indie-classic Sophtware Slump uitbracht. In verband met dit jubileum brengt de band hun album opnieuw uit, maar toch ook weer niet. Deze heruitgave is niet een geremasterde versie van Sophtware Slump, of een versie met bonustracks of iets dergelijks. Deze nieuwe Sophtware Slump is volledig opnieuw ingespeeld, maar dan solo door zanger/frontman Jason Lytle op zang en een oude piano. Deze 'woorden piano versie' van Sophtware Slump komt uit op CD, op gewoon vinyl, en op lichtblauw gekleurd vinyl.   

» LEES HIER VERDER ...
Neil Young - Young Shakespeare

Neil Young - Young Shakespeare

Deel dit:

Datum: 16-02-2021

Alweer een (live-) labum van Niel Young. Dat klopt, maar dit is wel een interessante. Het is een opname van een solo-show van Neil Young uit januari 1971. Het album is niet alleen interessant omdat de setlist van het optreden geweldig is, maar vooral ook omdat Neil die avond al een viertal Harvest-nummers speelde, terwijl het nog meer dan een jaar zou duren voor dat Harvest uitgebracht zou worden. Young Shakespeare komt uit op CD, op LP en in een luxe boxset met daarin de CD, de LP en een DVD van het optreden.

» LEES HIER VERDER ...
Win een Meet & Greet met Anneke van Giersbergen!

Win een Meet & Greet met Anneke van Giersbergen!

Deel dit:

Datum: 15-02-2021

Darkest Skies .. is misschien wel het meest persoonlijke dat Anneke van Giersbergen in haar, inmiddels imposante, carrière geschreven en gemaakt heeft. Het is een album over het leven, haar leven. De basis voor de nummers zijn Anneke's stem en een akoestische gitaar. In een later stadium zijn daar, met behulp van producer Gijs Coolen, strijkers, blazers en percussie aan toegevoegd. Het album komt uit op CD en op LP.

ALS JE BIJ ONS HAAR NIEUWE ALBUM PRE-ORDER, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN EEN ONLINE MEET & GREET MET ANNEKE, OF ... EEN KATOENEN TASJE .. 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog