webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
WilsoN--Steven-The_Harmony--CodexRolling-Stones---Hackney--DiamondsFleetwood-Mac--Rumours--Livewilco-cousin-pre-orderSlowdive-Everything-Is--Alive

Lees hier de Nieuwsbrief over afgelopen week

Deel dit:

Datum: 23-09-2023

Nieuwe-muziek-releases-week--38

Tricky - Maxinquaye 2023 CD en vinyl

Tricky - Maxinquaye 2023 CD en vinyl

Deel dit:

Datum: 21-09-2023

Nieuwe 2CD versie van Tricky's triphop klassieker. Deze nieuwe versie is geremasterd in Abbey Road Studios, bevat nieuwe 'reincarnated' versies van zes tracks, niet eerder uitgebrachte BBC sessie tracks, opgenomen met volledige live band in 1995 en een niet eerder uitgebrachte remix van Leftfield. Het album is gemaakt met nieuw artwork en komt uit op 2CD, 1LP en deluxe 3LP.

» LEES HIER VERDER ...
The National - Laugh Track

The National - Laugh Track

Deel dit:

Datum: 20-09-2023

Laugh Track is het verrassende nieuwe album van The National. Het is een soort zusteralbum van First Two Pages of Frankenstein, het in april van dit jaar verschenen album van The National. Het grootste deel van de overige nummers op Last Laught is tot stand gekomen tijdens liveoptredens op tournee en zijn vrij snel daarna vastgelegd in geïmproviseerde sessies in de studio van producer Tucker Martine in Portland. Met medewerking van o.a. Phoebe Bridgers en Rosanne Cash. 

» LEES HIER VERDER ...
The Slow Show - Subtle Love

The Slow Show - Subtle Love

Deel dit:

Datum: 18-09-2023

Subtle Love is het vijfde album van The Slow Show. Op Subtle Love horen we de band niet alleen zoals we ze kennen, maar doen ze ook uitstapjes naar een bredere sound. Zo horen we invloeden van folk terug in Royal Blue en bevat One Shot meer rock dan we van The Slow Show gewend zijn. In tien nieuwe nummers neemt The Slow Show je mee op een wandeling door het verleden van de band richting een nieuwe toekomst. The Slow Show's Subtle Love komt uit op CD en oranje gekleurd vinyl. 
 

» LEES HIER VERDER ...
Alweer nieuwe Thin Lizzy box

Alweer nieuwe Thin Lizzy box

Deel dit:

Datum: 16-09-2023

Na de schitterende Live And Dangerous boxset (vanaf 29 september opnieuw in de winkels!) komt er ter ere van het vijftigjarige jubileum een boxset uit van het doorbraak album Vagabonds Of The Western World. Hierop de hits Whiskey In The Jar en The Rocker. De 50e verjaardag van Vagabonds Of The Western World is het geluid van de ontluikende LIZZY die eindelijk hun weg vindt en begint aan hun reis om een ​​van de grootste rockbands van de jaren '70 te worden en voor Philip Lynott om erkend te worden als een van de beste songwriters van zijn generatie. Boordevol rarities en niet eerder uitgebracht materiaal.
Vagabonds Of The Western World ligt op 17 november in de winkel!

» LEES HIER VERDER ...

Tom Waits Island remasters 2023

Deel dit:

Datum: 15-09-2023

Elephant - Shooting for the Moon

Elephant - Shooting for the Moon

Deel dit:

Datum: 14-09-2023

Met een uitverkochte clubtour, de nodige airplay en het predicaat ‘Veelbelovend Talent’ uit handen van de Volkskrant, 3voor12 en 3FM zou je gerust kunnen stellen dat het Elephant, na de release van hun succes debuut Big Thing, voor de wind gaat. Dit nieuwe album Shooting for the Moon is dan ook een hoopvol album, waarvoor de band de hulp inschakelde van de Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees en producer Pablo van de Poel (DeWolff) maar met name putte uit de eigen magische viereenheid. Nadat Big Thing was ontstaan in een periode vol pandemische onzekerheid, gloort op Shooting for the Moon de bevrijding en de kalmte. We horen een hechte groep die koste-wat-kost iets móóis wil maken – met de fluwelen handschoenen van Andy Shauf, het timide postuur van Teenage Fanclub en The Feelies en de huiselijke warmte van Wilco. Warm aanbevolen!

» LEES HIER VERDER ...
Mitski - The Land Is Inhospitable ..

Mitski - The Land Is Inhospitable ..

Deel dit:

Datum: 13-09-2023

Mitski schreef de nummers voor The Land is ... tijdens verschillende korte, creatieve uitbarstingen waarbij ze zich geïnspireerd voelde door momenten waarop ze dingen in haar omgeving opmerkte. Het werd opgenomen in zowel de Bomb Shelter in East Nashville als de Sunset Sound Studios in Los Angeles. Het is voor het eerst dat ze een album met een complete band in de studio opnam en aan het album wordt meegewerkt door een koor en een symphonisch orkest. Dit nieuwe album heeft Mitski gemaakt om lang mee te gaan. The Land is ... is een album vol van liefde. "Het beste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan, was van mensen houden", zegt Mitski. "Ik zou willen dat ik alle liefde die ik heb kon achterlaten na mijn dood, zodat ik al deze goedheid, al deze goede liefde die ik heb gecreëerd op andere mensen kan laten schijnen." Ze hoopt dat haar nieuwste album, The Land Is Inhospitable and So Are We, die liefde zal blijven uitstralen lang nadat ze er niet meer is. 

» LEES HIER VERDER ...
Nieuw album Danny Vera- DNA

Nieuw album Danny Vera- DNA

Deel dit:

Datum: 08-09-2023

Danny Vera's nieuwe album heeft als titel 'DNA'. Het album kwam anders dan voor hem gebruikelijk tot stand. “Waar ik normaal twee à drie jaar doe over twintig liedjes, heb ik ze nu in twee maanden tijd geschreven. Alles kwam er eigenlijk gewoon spontaan uit.” De vibe van het album is aanmerkelijk anders dan die op zijn vorige plaat. 'DNA' is een album geworden waarop Danny Vera terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer. Net als men dat vroeger deed, is ook ‘DNA’ opgenomen door alles in één keer op te nemen. “Zo deden ze dat vroeger ook en daarom klonk dat juist zo goed, vol spelplezier. De oneffenheden horen erbij, de imperfecties maken het perfect.”  DNA ligt 13 oktober in de winkels en komt uit op CD, zwart vinyl en gekleurd vinyl. Bij bestellen VOOR vrijdag 6 oktober maak je kans op het winnen van kaartjes (2 per winnaar) voor zijn Ziggodome concert een week later.

» LEES HIER VERDER ...

Nieuw album Rolling Stones - Hackney Diamonds

Deel dit:

Datum: 07-09-2023

Frank Boeijen - Taal van de Tijd

Frank Boeijen - Taal van de Tijd

Deel dit:

Datum: 06-09-2023

De Taal van de Tijd boxset  bevat de albums Heden, Schaduw Van De Liefde, As en Camera. Albums die Frank gedurende de jaren 2000 - 2010 uitgebracht heeft. Voor het eerst komen deze vier albums nu beschikbaar op vinyl. Exclusief aan deze Taal van de Tijd box set is dat de vier albums geperst zijn op transparant vinyl en dat er de LP Onbekend & Onvoltooid 2000 – 2010 bij zit. Deze Onbekend & Onvoltooid 2000 - 2010 LP bevat een speciale verzameling, door Frank zelf geselecteerde, demo's en nooit eerder uitgebrachte nummers. Taal Van De Tijd 2000 - 2010 is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van maar 500 individueel genummerde exemplaren en bevat een mooi boekwerk met foto's uit deze periode en liner notes door Frits Spits, Hans Walraven en Frank zelf.

» LEES HIER VERDER ...
The Doors - Live at the Matrix 1967

The Doors - Live at the Matrix 1967

Deel dit:

Datum: 05-09-2023

Live at the Matrix 1967 is samengesteld uit vijf shows die de Doors in maart van dat jaar speelden in de Matrix, een pizzeria in San Francisco die later een nachtclub werd en mede-eigendom was van Peter Abram en Jefferson Airplane oprichter Marty Balin. De optredens circuleren al jaren als bootlegs en de nummers op de nieuwe box zijn volledig afkomstig van Abram's originele masteropnames en opnieuw gemastered door Bruce Botnick, de vaste technicus en mixer van The Doors.

» LEES HIER VERDER ...
Fleetwood Mac - Rumours Live

Fleetwood Mac - Rumours Live

Deel dit:

Datum: 04-09-2023

Goed nieuws voor Fleetwood Mac-fans, want begin september verschijnt Rumours Live. Dit is een registratie van de energieke en opwindende openingsavond van de tour van de band in The Forum op 29 augustus 1977. Het bijna 90 minuten durende optreden bevat live versies van de meeste nummers van ‘Rumours’ en ‘Fleetwood Mac’, het eerste multi-platina #1 album van de groep, dat uitkwam in 1975. Het concert bleef decennia lang onuitgebracht tot 2021, toen "Gold Dust Woman" van de show werd uitgebracht als bonustrack op "Live"(deluxe Edition), de door Rhino uitgebrachte versie van Fleetwood Mac's 1980 concertalbum. De andere 17 nummers op ‘Rumours Live’ zijn nog nooit eerder uitgebracht.
Rumours Live verschijnt op vrijdag 8 september zowel op 2cd als op 2lp.

» LEES HIER VERDER ...
Wende - Sterrenlopen

Wende - Sterrenlopen

Deel dit:

Datum: 02-09-2023

Sterrenlopen is het nieuwe album van Wende. Het album is geschreven en gecomponeerd door Wende, in samenwerking met onder andere S10, Froukje, Jens van der Meij, Sim Fane en Koen van de Ward (Klangstof). Het bevat onder andere de singles 'Het Is Genoeg', 'Dit Is Alles' en 'Bloed In Mijn Bloed', maar bevat daarnaast ook een aantal nummers uit 'De Wildernis', haar laatste theatershow waarmee ze in 2022 door Nederland en België tourde. Op Sterrenlopen beschrijft Wende haar zoektocht om naar zichzelf te kijken, én naar anderen. Om tot de conclusie te komen, dat we samen veel verder komen dan alleen. Voor échte saamhorigheid is moed nodig. Sterrenlopen ligt op 8 september in de winkel en is verkrijgbaar op CD, zwarte vinyl en transparant vinyl. 

» LEES HIER VERDER ...
Bekijk ons complete weblog