webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
rood-adeobeatles-white-2018bob dylan-bootleg-series-14-more-blood-more-tracksPAUL-MCCARTNEY-EGYPT-STATIONdelta-mumfordno-tourist-prodigy
De Raad van Toezicht - 84

De Raad van Toezicht - 84

Deel dit:

Datum: 13-10-2018

Na het succes van hun debuutalbum “De Raad” lanceert De Raad van Toezicht in oktober 2018 een nieuw album genaamd “84". Verschillende wisselingen in de bezetting hebben geleid tot een geoliede machine met een strakke blazerssectie, een scala aan toetsen, ruige gitaren en een dubbele ritmesectie. Met een brutalere sound, sterke nieuwe composities en een ruige opstelling met dubbele drums bewijst De Raad een live sensatie te zijn, zowel binnen het pop- als jazzcircuit.  

» lees verder
Magisch nieuw album John Hiatt

Magisch nieuw album John Hiatt

Deel dit:

Datum: 09-10-2018

De titel van dit nieuwe album van John Hiatt refereert aan het feit dat tijdens de voor het album geplande opname-sessies er zich een totale zonsverduistering voordeed. Een wonderlijke situatie, die extra magie toevoegde aan de muziek die Hiatt op dat moment met zijn band aan het opnemen was. Het levert een prachtig album op. Het is niet zo dat Hiatt zich op Eclipse Sessions opnieuw uitvindt, maar dat willen we waarschijnlijk ook niet. Het is alleen zo dat op dit album op een vlotte, aanstekelijke en ongedwongen manier een dwarsdoorsnede laat horen wat hij in zijn mars heeft. Erg mooi en absoluut één van de mooiste Hiatt abums ever. 

» lees verder
Win kaartjes The Prodigy @ Ziggodome

Win kaartjes The Prodigy @ Ziggodome

Deel dit:

Datum: 02-10-2018

Op 9 december speelt The Prodigy in de Ziggo dome. Als je nu bij ons NO TOURIST bestelt/reserveert, maak je kans op het winnen van kaartjes voor dit concert (2 per winnaar).

No Tourists is het zevende album van The Prodigy, dat ruim drie jaar na Day Is My Enemy verschijnt. Het album is het afgelopen jaar geschreven, geproduceerd en gemixed door Liam Howlett in zijn studio in het Londense Kings Cross. Maxim en Keef Flint zijn ook dit keer duidelijk van de partij met hun kenmerkende vocalen. Het typische agressieve bandgeluid is opnieuw aanwezig, hoewel net anders dan op eerdere platen. No Tourists is geschreven voor het podium, waarmee de band dan ook uitgebreid op tour gaat. 

» lees verder
Rood Adeo beloont ieders geduld met eerste deel van tweeluik

Rood Adeo beloont ieders geduld met eerste deel van tweeluik

Deel dit:

Datum: 26-09-2018

Maandag 29 oktober ligt het album Voluntary Intakes in de winkel, de langverwachte tour de force van songwriter Rood Adeo. Maar geduld wordt beloond: het album klinkt zoals we het heel graag hebben: broeierig, indringend, romantisch en wars van hypes. Muzikale octopus Rood Adeo overtreft zichzelf met deze bodemloze juwelenkist.

Al meer dan twee decennia levert Rood Adeo obscuur-romantische albums van topniveau af; een grillig landschap aan muziek, tekst en beeld vol pijnigende scenario’s, poëtische ontregeling en intieme liefdesverklaringen. Maar hoe veelzijdig ook, het werk van Adeo vormt één logisch geheel. Een andere realiteit, die de luisteraar blijvend in haar greep houdt.

De presentatie van het album Voluntary Intakes vindt plaats op 28 oktober om 15.00u 2018 in Fort Lent. Deze muzische vesting vormt bij uitstek het decor voor dit exclusief concert, een luistersessie en een meet-and-greet rond fenomeen Rood Adeo. Entreekaarten voor de albumpresentatie zijn verkrijgbaar in onze beide winkel en online via de ticketsite Ik Ben Aanwezig.

» lees verder

Fijne nieuwe single Mumford & Sons

Deel dit:

Datum: 25-09-2018

Half november komt  'DELTA' het nieuwe album van MUMFORD & SONS  uit. Guiding Light is de eerste single die de band naar buiten brengt en deze klinkt al veelbelovend:  

Judy Blank live in Kroese Arnhem

Judy Blank live in Kroese Arnhem

Deel dit:

Datum: 24-09-2018

Aanstaande zaterdag 29 september speelt Judy Blank live in onze winkel in Arnhem. Judy heeft net haar nieuwe album 'Morning Sun' album uitgebracht en daarvan zal ze een aantal nummers live komen spelen. Het album is opgenomen in Nashville en staat vol met zwoele collectie Americana-nummers welke stuk voor stuk indruk maken.  De instore begint om 16.00 uur!   

» lees verder
Bob Dylan Bootleg Series 12: More blood, more tracks

Bob Dylan Bootleg Series 12: More blood, more tracks

Deel dit:

Datum: 22-09-2018

Begin november krijgt de bekende Bootleg Series een mooie vervolg. Nummer 14 komt uit en aan de titel is al duidelijk af te lezen op welke periode deze Bootleg Series betrekking heeft. De ondertitel luidt 'More Blood, more Tracks. Het kan dus niet anders dan dat dit deel betrekking heeft op het Blood on the Tracks album. De diverse versies van dit deel zijn gevuld met interessant sessie-materiaal dat in september 1974 opgenomen is en dienden als voorbereiding op het opnemen van Blood on the Tracks, dat later in januari 1975 uitgebracht werd. Bootleg Series 14: More Blood, more Tracks wordt uitgebracht als CD, dubbel LP en Deluxe 6CD boxset.     

» lees verder

Down the Road Wherever, een nieuw album van Mark Knopfler!

Deel dit:

Datum: 19-09-2018

Vandaag is bekend gemaakt dat er op vrijdag 16 november een nieuw studio-album van Mark Knopfler zal verschijnen. Het album heet Down the Road Wherever en is het achtste solo studio-album van Mark Knopfler. Het is geproduceerd door Guy Fletcher en Mark Knopfler zelf en opgenomen in de Britsch Grove Studios in Londen.  
Down the Road Wherever wordt uitgebracht in vier verschillende versies, de standaard CD-versie, een gelimiteerde Deluxe CD versie (bevat 2 extra tracks), een dubbel LP en gelimiteerde luxe LP+CD boxset. Klik op de afbeelding voor een overzicht van en meer informatie over deze versies. 

Win een door SLASH gesigneerde gitaar!!

Win een door SLASH gesigneerde gitaar!!

Deel dit:

Datum: 15-09-2018

Vrijdag 21 september komt het nieuwe album SLASH, 'Living the Dream' uit. Wederom met medewerking van Myles Kennedy. Het album wordt op CD en op vinyl uitgebracht. Op vinyl is bij ons een gelimiteerde Rode versie verkrijgbaar.  We hebben er een mooie actie mee lopen:  IEDEREEN DIE BIJ ONS HET ALBUM BESTELT OF RESERVEERT MAAKT KANS OP HET WINNEN VAN EEN DOOR SLASH GESIGNEERDE GITAAR!  De actie loopt tot 12 oktober! 

» lees verder
Steven Wilson live at the Royal Albert Hall

Steven Wilson live at the Royal Albert Hall

Deel dit:

Datum: 14-09-2018

Eind maart 2018 heeft Steven Wilson drie uitverkochte shows gegeven in de Royal Albert Hall in Londen. De shows waren de perfecte afsluiting van een lange en succesvolle Europese tournee die volgde op het uitbrengen van zijn album 'To the Bone'. Tijdens deze avonden speelden Steven en zijn band nummers van To The Bone, maar ook een groot aantal nummers afkomstig van eerdere albums. De perfecte shows werden daarnaast nog eens ondersteund door waanzinnig mooie visuals.   

steven-wilson-home-invasion-live-at-the-royal-albert-hall

Home Invasion: live at the Royal Albert Hall wordt in vier verschillende versies uitgebracht: 
1.  DVD 
2.  Bluray 
3.  2CD + DVD 
4.  2CD + Bluray

» lees verder
Riverside op Wasteland voor het eerst als trio

Riverside op Wasteland voor het eerst als trio

Deel dit:

Datum: 13-09-2018

Wasteland is het zevende Riverside album, maar het eerste album dat de band als trio maakt na het overlijden van Piotr Grudzinski in 2016. Wasteland is duidelijk een conceptalbum geworden. Het handelt over het leven in de begindagen van een post-apocalyptische wereld, maar het onderwerp leent zich tegelijkertijd voor het omgaan met de persoonlijke verliezen van de band en met het verdriet. Dit is het donkerste en zwaarste album dat de band sinds hun debuutalbum gemaakt heeft. De variatie in invloeden en contrasten in sfeer (donker, melodisch, melancholiek en emotioneel) maken van Wasteland een album dat iedere keer van kleur verandert en je zintuigen blijven prikkelen.

» lees verder
The Chills - Snowbound

The Chills - Snowbound

Deel dit:

Datum: 11-09-2018

Sinds de voortzetting van hun carrière zijn we alweer gewend aan nieuwe Chills albums. ‘Snow Bound’ is er eentje over consolidation, re-grouping, acceptance and morality. Stiekem hoopt frontman Phillipps op een soort Carole King voor de wat oudere punks. Als je je afvraagt of rockbands een beetje stijlvol oud kunnen worden, dan moet je maar eens naar The Chills luisteren. Ze laten je al hun tekortkomingen meemaken… that’s bittersweet in tone but harmonious on the ear. The Chills voelen zich op hun gemak in comfortabel geweeklaag en klinken nog steeds even fris en catchy als altijd. Luister maar eens naar de single 'Complex'. 

» lees verder
Hatsikidee! De allerleukste liedjes uit de Fabeltjeskrant

Hatsikidee! De allerleukste liedjes uit de Fabeltjeskrant

Deel dit:

Datum: 09-09-2018

Kijk, hier worden we dus met zijn allen kinderlijk blij van! Eindelijk weer muziek uit de Fabeltjeskrant verkrijgbaar. De Fabeltjeskrant bestaat dit maar liefst 50 jaar en om dat te vieren brengen ze de allerleukste liedjes uit de Fabeltjeskrant opnieuw op CD (prijs € 14,99) en LP (prijs € 16,99) uit. Inclusief 'Hup, daar is Willem met de Waterpomptang', 'Drink meer Prik' en uiteraard ook 'Hallo, Meneer de Uil' en 'Het Praathuislied'. Super leuk! 

» lees verder
Paul Simon blikt terug en vernieuwt zichzelf

Paul Simon blikt terug en vernieuwt zichzelf

Deel dit:

Datum: 04-09-2018

In The Blue Light is het 14e studio album van de toch wel legendarische songwriter Paul Simon. Met In The Blue Light kijkt Simon met frisse blik terug op 10 van zijn favoriete (maar zeker niet de bekendste) nummers uit zijn repertoire. Simon heeft een aantal jazz iconen als gastmusici: trompettist Wynton Marsalis, gitarist Bill Frisell en drummers Jack DeJohnette en Steve Gadd uitgenodigd om op het album mee te doen. Samen met hen speelt hij volledige nieuwe versies met nieuwe arrangementen van deze nummers, die naar Simon's eigen smaak nog niet af waren.  

» lees verder
Bekijk ons complete weblog