webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
bear-s-den-so-thatROLLING STONES Honkbeving-joep-henosisfontaines-dc-dogrelbillie eilish when we all fall asleep
Family Dinner met Sons

Family Dinner met Sons

Deel dit:

Datum: 18-04-2019

Het Vlaamse SONS timmert nog geen twee jaar aan de weg maar werd vorig jaar al benoemd als een van de drie bands in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en opende de main stage op Rock Werchter. Deze garagepunkers die begonnen als vier samenspelende vrienden, gaan net als hun sound snel en recht vooruit. Voor hun debuutalbum Family Dinner, experimenteert de band met psychedelische invloeden en verfrissende songs. In 2018 werkten ze hard aan hun live reputatie, beloond met een optreden op Eurosonic 2019 en genoemd in de Top 25 van 3voor12. 

» lees verder
Gratis 10" bij aanschaf nieuw album Bear's Den

Gratis 10" bij aanschaf nieuw album Bear's Den

Deel dit:

Datum: 15-04-2019

Vrijdag 26 april verschijnt 'So that you might hear me', het nieuwe album van Bear’s Den. De groep is onlangs in de Artone Studio in Haarlem geweest voor een speciale opnamesessie. Ze hebben daar twee tracks live op vinyl gezet. Deze nummers (Laurel Wreath en Conversations With Ghosts) staan op een White Label 10" en is exclusief gratis verkrijgbaar in onze winkels bij aanschaf van het album!  OP=OP, dus reserveer snel!  

» lees verder
Win concertkaartjes bij nieuwe album Daniel Lohues

Win concertkaartjes bij nieuwe album Daniel Lohues

Deel dit:

Datum: 14-04-2019

DONDERDAG 16 MEI SPEELT DANIEL LOHUES IN DE GROTE ZAAL VAN LUXOR LIVE, ARNHEM. ALS JE BIJ ONS 'ELEKTRISCH LIVE' BESTELT OF RESERVEERT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN GRATIS KAARTJES (2 PER WINNAAR) VOOR DIT CONCERT.

In geval van bestellen/reserveren via de site doe je automatisch mee. Als je aan de balie in de winkel koopt, stuur ons dan een mailtje, met een afbeelding van de kassabon erbij. via info@kroese-online.nl

» lees verder
Filmtip! Shoplifters

Filmtip! Shoplifters

Deel dit:

Datum: 12-04-2019

 Shoplifters is een opmerkelijke en warme film over een nogal excentrieke family. Als Osamu, de 'kostwinner' van de familie, en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren klein meisje tegen. Als blijkt dat ze van huis is weggelopen, neemt Osamu haar mee naar huis. Eenmaal daar wordt ze snel opgenomen in het hechte gezin. Hoewel de familie arm is en ze net genoeg verdienen door te stelen, hebben ze een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld. Bijzonder mooie film!

» lees verder
Rammstein Deutschland 7" single, Op is Op!!

Rammstein Deutschland 7" single, Op is Op!!

Deel dit:

Datum: 11-04-2019

De single Deutschland van Rammstein wordt in beperkte oplage op cd single en op 7" vinyl single uitgebracht. De cd single is helaas niet in Nederland verkrijgbaar maar de 7" wel. Wel in een erg beperkte oplage. Wees er dus snel bij! 

» lees verder
Dogrel van Fontaines D.C.

Dogrel van Fontaines D.C.

Deel dit:

Datum: 03-04-2019

In de voetsporen van IDLES en Shame is Fontaines D.C. een van de meest sensationele bands van het moment. Het vijftal uit Dublin wist in korte tijd een livereputatie op te bouwen tot ver buiten de stadsgrenzen. Ze maakten grote indruk op Eurosonic en SXSW. Hun postpunk is net zo vaak poëtisch als onstuimig. Zanger Grian Chatten heeft het perfecte gruizige stemgeluid voor zijn cynische teksten, over teleurstelling en uitzichtloosheid in Ierland anno nu. Too Real is de hit, maar eigenlijk staat geen zwakke broeder op dit debuutalbum. De albumtitel Dogrel verklaard door gitarist Conor Curley: ‘Het is een woord voor oud-Ierse poëzie die veel herhaling gebruikt en humor niet schuwt, dat meestal wordt geassocieerd met de working class. En het wordt ook gebruikt om iets slechts te beschrijven: a piece of dogrel. Dat beschrijft onze muziek perfect.’ Dus Fontaines D.C. neemt zichzelf niet al te serieus. Deze band gaat 2019 kleur geven. 

» lees verder
Joep Beving - Henosis

Joep Beving - Henosis

Deel dit:

Datum: 02-04-2019

Henosis is het derde en laatste deel van een drieluik, waarvan ook Solipsism en Prehension deel uitmaken. Met dat eerste album Solipsism, waarop Joep Beving (op de piano van zijn oma) de eerst atmosferische klanken speelde, wist hij in korte tijd heel veel luisteraars aan zich te binden. Prehension trekt de minimalistische stijl door met een romantische inslag. Henosis, het derde album is een dubbel cd met pianospel van Joep Beving én met orkest- en elektronische muziek. Heel bijzonder is de sfeerbepalende bijdrage van Capella Amsterdam waardoor dit album een kosmische uitstraling krijgt.  

» lees verder
Film Suspiria vrijdag uit op DVD

Film Suspiria vrijdag uit op DVD

Deel dit:

Datum: 01-04-2019

Susie (DAKOTA JOHNSON) is een jonge danseres vol ambities. Vanuit het Amerikaanse platteland reist ze af naar Berlijn, om te dansen aan de prestigieuze Markos dansacademie. Daar valt de artistiek directeur Madam Blanc (TILDA SWINTON) als een blok voor de danskunsten van Susie. Terwijl er zich mysterieuze verdwijningen voordoen onder de studenten, komt Susie meer en meer in de greep van Blanc. Met behulp van haar nieuwe vriendin Sara (MIA GOTH) probeert ze de duistere geheimen van de school te ontrafelen, voordat het te laat is…
 

» lees verder
Nieuwe single Rammstein als voorloper op nieuw album

Nieuwe single Rammstein als voorloper op nieuw album

Deel dit:

Datum: 29-03-2019

Gisteren bekend gemaakt, vrijdag 17 mei komt er een nieuw album van Rammstein aan. De titel en het artwork zijn nog onbekend, maar er is wel meteen een eerste single en die klinkt meer dan veelbelovend! 

» lees verder

Berth Gibbons Henryck Gorecki

Berth Gibbons Henryck Gorecki

Deel dit:

Datum: 23-03-2019

Eindelijk nieuwe muziek van Beth Gibbons en meteen een heel bijzondere release, want dit album is heel anders dan we van haar gewend zijn. Op dit album namelijk een prachtige registratie van Symphonie no. 3, ook wel bekend onder de naam Symfonie der Klaagliederen, van de Poolse componist Henryck Górecki. Het is een niet al te vrolijk klinkend, maar wel heel erg mooi modern-klassiek stuk. Over deze simfonie wordt vaak gezegd dat deze over de holocasut gaat, maar Górecki zelf heeft altijd gezegd dat de symfonie een eerbetoon aan de relatie tussen moeder en dochter is.  

» lees verder
Win een canvasdoek van Steven Wilson

Win een canvasdoek van Steven Wilson

Deel dit:

Datum: 20-03-2019

Eind maart 2018 speelde Steven Wilson drie uitverkochte shows in de Royal Albert Hall in Londen. De shows waren de perfecte afsluiting van een lange en succesvolle Europese tournee die volgde op het uitbrengen van zijn album To The Bone. Tijdens deze avonden speelden Steven en zijn band nummers van To The Bone, maar ook een groot aantal nummers afkomstig van eerdere albums. De perfecte shows werden daarnaast nog eens ondersteund door waanzinnig mooie visuals.

BESTEL NU BIJ ONS DE 5-LP BOX VAN 'HOME INVASION' VAN STEVEN WILSON EN MAAK KANS OP HET WINNEN VAN EEN PRACHTIG CANVASDOEK VAN DE HOES.

» lees verder
Win kaartjes voor Finn Andrews in Doornroosje

Win kaartjes voor Finn Andrews in Doornroosje

Deel dit:

Datum: 19-03-2019

FINN ANDREWS SPEELT WOE 22 MEI IN DOORNROOSJE, NIJMEGEN. WIJ MOGEN HIERVOOR EEN AANTAL KAARTJES WEGGEVEN. ALS JE BIJ ONS ZIJN SOLO-ALBUM BESTELT/RESERVEERT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN DEZE TICKETS.  

Finn Andrews is de frontman van The Veils. One Piece At A Time is klein en intiem horen en leunt vooral op de pracht van en emotie in zijn stem. Het geheel is minder donker en experimenteel dan wat The Veils normaliter ten gehore brengt. De liedjes op One Piece At A Time vind Finn dan ook niet bij zijn band passen en derhalve brengt hij ze als soloplaat uit. Dit persoonlijke inkijkje begint overigens al bij de hoes, waarop een jonge Finn Andrews te zien is.

» lees verder
The Rolling Stones - Honk

The Rolling Stones - Honk

Deel dit:

Datum: 14-03-2019

Vandaag, donderdag 14 maart, is bekend gemaakt dat The Rolling Stones vrijdag 19 april een nieuw verzamelalbum gaan uitbrengen. Het album heet 'Honk'. Het bevat nummers uit hun bijna gehele carrière, van 1971 tot en met hun in 2016 uitgebrachte, zeer succesvolle, album Blue & Lonesome. 'Honk' wordt uitgebracht in drie versies: een 36 tracks tellende 2CD, een 36 tracks tellende 2LP en een gelimiteerde Deluxe 3CD versie. De extra disc van de deluxe 3CD versie bevat een tiental livetracks die zijn opgenomen tijdens de recente tournees van de Rolling Stones, waaronder het in 2017 in Arnhem opgenomen Dancing With Mr. D. Dat was een bijzonder moment voor de fans, want het was voor het eerst in 44 jaar tijd dat de Stones deze song weer op hun setlist hadden staan. 

Je kan 'Honk' nu al bestellen of reserveren.   

» lees verder
Bekijk ons complete weblog