webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!

  
 

Peter Gabriel - I/O


Op 1 december aanstaande komt dan eindelijk I/O, het nieuwe album van Peter Gabriel uit. I/O is dus zijn eerste album met volledig nieuw materiaal sinds het album Up uit 2002. Bijzonder aan de manier waarop Peter Gabriel I/O uitbrengt, is dat hij het album in twee mixen de wereld in brengt: de Bright-Side Mix, van de hand van Mark 'Spike' Stent, en de door Tchad Blake gemixte Dark-Side Mix.
"We hebben twee van de beste mixers ter wereld in Tchad en Spike en ze brengen absoluut verschillende karakters naar de nummers. Tchad is meer een beeldhouwer die een reis bouwt met geluid en drama, Spike houdt van geluid en het in elkaar zetten van deze beelden, dus hij is meer een schilder."

Beide mixen van I/O staan op de dubbel-CD, Ze zijn daarnaast ook los verkrijgbaar als dubbel vinyl album. Echter, er is ook nog een derde mix van I/O gemaakt. Deze is in Dolby Atmos, heeft de naam In-Side Mix en is gemaakt door Hans-Martin Buff. Deze In-Side mix is terug te 2CD + Bluray versie.  ALS JE BIJ ONS I/O PRE-ORDERT, OF AL GEPRE-ORDERED HEBT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN EEN DOOR GABRIEL GESIGNEERDE PRINT!! 


Hieronder zie je het overzicht van de vier versies van I/O. 

 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet