webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!

  
 

Queens of the Stone Age - In Times New Roman ..


Zes jaar na hun laatste album Villains (2017) is er dan In Times New Roman .., het nieuwe album van de helden van Queens of the Stone Age. Het album is geproduceerd door Queens of the Stone Age zelf en werd gemixt door Mark Rankin. Het erg mooie artwork is ontworpen door, Boneface, de ontwerper waar QOTSA al vaker mee samenwerkte. 


In Times New Roman .. komt uit in zes verschillende versies: één CD versie, en maar liefst vijf verschillende vinyl (2LP) versies. Er is qua vinyl de keuze uit de kleuren groen, rood, zilver, transparant turquoise/blauw en uiteraard ook nog zwart.  

ECHTER ... de gekleurde versies zijn dusdanig gelimiteerd dat we te weinig geleverd krijgen om deze nu nog online aan te bieden voor pre-orders. GEEN pre-orders meer op het gekleurd vinyl. Mensen die vroeg waren en reeds besteld of gereserveerd hebben, krijgen hun exemplaar uiteraard wel.  De overige gekleurde versies gaan vanaf vrijdagochtend 16 juni in de winkels in de verkoop. Online komt dan later dat weekend, als er nog voorraad over is. 
Hieronder de verschillende versies en de mogelijkheid tot bestellen of reserveren. 

 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet