webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!

  
 

The Rolling Stones - Goats Head Soup 2020

 

Na de heruitgave van Let it Bleed vorig jaar, het succes met de Living In A Ghost Town single en de uitgave van de half speed vinyl remasters volgt nu de heruitgave van het Goats Head Soup album uit 1973. Het album komt in maar liefst zes verschillende versies beschikbaar, waaronder twee uitgebreide edities (één op Vinyl, één op CD) die een schat aan onuitgebracht studio- en live-materiaal bevatten. Goats Head Soup ligt vrijdag 4 september in de winkels. 
 De deluxe dubbele edities (verkrijgbaar als 2CD en als 2LP) bevatten tien bonustracks. Hieronder alternatieve versies, outtakes en drie nog nooit eerder uitgebrachte tracks: Scarlet (met o.a. Jimmy Page op gitaar), Criss Cross en All The Rage.


De boxset edities bevatten, naast de extra die op de Deluxe 2CD en de Deluxe 2LP versies staan, ook nog Brussel Affair – een 15-track live album, opgenomen tijdens een tour in 1973, die volgde op de release van het album. Deze show bevat naast klassieke Stones-tracks als Tumbling Dice, Midnight Rambler en Jumping Jack Flash ook nummers van het op dat moment net uitgebrachte Goats Head Soup album: Star Star, Dancing With Mr. D, Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) en Angie. Verder bevatten deze luxe boxsets een 100-pagina’s tellend boekwerk met exclusief fotomateriaal en tourposters uit 1973.

Goats Head Soup 2020 komt in de volgende versies: 
- een enkele CD, 
- een enkele LP, 
- een dubbel CD 
- een dubbel LP 
- een 4CD boxset 
- een 4LP boxset.

Hieronder het overzicht van de verschillende versie en informatie over prijzen en inhoud.

 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet