webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!

  
 

The Rolling Stones - Hackney Diamonds


rolling-stones-hackney-diamonds-cd-kopen


Dit is 'm, Hackney Diamonds, de nieuwe plaat van THE ROLLING STONES!

De recensies zijn overal laaiend enthousiast en wij kunnen ons daar alleen maar bij aansluiten. Hackney Diamonds is namelijk oprecht een super sterk Rolling Stones album. Het heeft een tijdje geduurd, het laatste album van de Stones met eigen materiaal was namelijk A Bigger Bang uit 2005, maar liefst achttien jaar geleden, maar als ze het doen, dan doen ze het dus ook meteen goed! 

In 2020 begonnen The Stones met sessies voor dit nieuwe album. Het werken eraan werd echter onderbroken door het bekende Corona-virus. Nieuwe studio-sessies in 2021 leverden daarna een aantal niet helemaal voltooide nummers op. Eind 2022 en begin 2023 kwam er echter schot in de zaak. De opnames werden toen gedaan met producer Andrew Watt. Deze opnames bevatten o.a. Paul McCartney op basgitaar. Daarna kwam er nog meer mooi nieuws want in juni kondigde oud bassist Bill Wyman aan dat hij voor het eerst in 30 jaar weer voor The  Stones opgenomen had. De opnames op Hackney Diamonds bevatten bovendien het laatste werk van Charlie Watts en het eerste met drummer Steve Jordan. 


Hieronder vind je het overzicht met niet alleen de momenteel leverbare versies van Hackney Diamonds, maar ook de cd-single en de 10" vinyl singles van 'Angry' en 'Sweet Sounds Of Heaven'.  


 

sorteer op  » prijs» populariteit» alfabet