webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Crosby, Stills & Nash Csn
  • Crosby, Stills & Nash
    Csn

  • onze prijs:€ 27.99
  •  
  • formaat:4CD
  • releasedatum:11 juli 2013
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Deze boxset bevat niet alleen parels van nummers van het gehele trio, maar ook van de individuele leden, waaronder demo’s, outtakes, studio- en live versies. Hoogtepunten zijn onder meer de versies van CSN klassiekers zoals Suite: Judy Blues Eyes, Woodstock en een cover van The Beatles’ Blackbird.

De luxe boxset verscheen voor het eerst in 1991 en was de afgelopen tien jaar niet verkrijgbaar. Deze heruitgave bevat dezelfde originele audio content (!), maar verschijntnu extra voordelig in een 4CD fatpack met 68-pagina tellend boekje.

Crosby, Stills & Nash is een Amerikaanse band van wisselende samenstelling die vooral in de eerste helft van de jaren zeventig zeer bekend en gewaardeerd was, met name door hun karakteristieke closeharmoneyzang en hun verpersoonlijking van de Woodstock-generatie. David Crosby, Stephen Stills en Graham Nash zijn twee keer opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame: één keer met Crosby, Stills & Nash en een tweede keer met respectievelijk The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies. Tevens zijn ze in de Songwriter’s Hall of Fame opgenomen voor CSN als groep en als individuele solo-artiesten. Hun eerste LP Crosby, Stills & Nash was meteen een succes. Later trad ook Neil Young toe tot de groep en gingen ze verder als Crosby, Stills, Nash & Young.


 

Klik hier voor alles van Crosby, Stills & Nash