webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Hair, Dan Living In The Night -jewelcase-
  • Hair, Dan
    Living In The Night -jewelcase-

  • onze prijs:€ 12.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:18 mei 2017
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

DIT IS EEN RELEASE OP ONS EIGEN KROESE RECORDS PLATENLABEL.


Dan Hair is een eenmansproject met een verhaal. Hij zingt en schrijft de liedjes, maar is niet je alledaagse singer-songwriter. Hij is eerder een zorgvuldige knutselaar, een kluizenaar, opererend vanuit zijn tot studio verbouwde rommelhok in het vervallen kantoorpand waar hij woont. Bij voorkeur in de donkerste uren, wanneer de rest van de wereld al lang en breed ligt te slapen. Dan wisselen onmacht, vuur en twijfel elkaar af in het gevecht dat hij net als meer twintigers voert met de grenzeloze wereld waarin we leven.

Bij Dan Hair vertaalt die strijd zich naar liedjes. Heel even krijg je een intieme blik in zijn wereld, fantasievol verklankt met behulp van talloze instrumenten, conventioneel en onconventioneel, inventieve effecten en een handvol bevriende muzikanten. Variërend van verstild tot eruptief, van overstuurd tot bedachtzaam. En met zijn band The Extensions achter zich kan hij bij vlagen ook behoorlijk bijten.

Living in the Night is de titel van zijn debuutalbum. Het is een indrukwekkend resultaat van jarenlange arbeid, olifantengeduld en een nietsontziend perfectionisme. Het tekent het debuutalbum van zijn muzikaal talent dat zich niet beperkt tot componeren, songwriten, musiceren of producen. De creativiteit viert hoogtij, en alle toeters en bellen, trommels en violen zijn uit de kast gehaald om die kracht bij te zetten. Desalniettemin is het een subtiel en stijlvol werk, waarbij de bescheidenheid van zijn maker hoorbaar is en doseren tot een kunst is verheven.


 

Klik hier voor alles van Hair, Dan