webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Etten, Sharon Van Remind Me Tomorrow
  • Etten, Sharon Van
    Remind Me Tomorrow

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:18 januari 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Remind Me Tomorrow is de titel van het nieuwe album van Sharon van Etten, haar eerste sinds Are We There uit 2014 en de EP I don't want to let you down uit 2015. De eerste single van het nieuwe album is 'Comeback Kid'.

In de afgelopen vier jaar dat er geen plaat van haar uitkwam, zat Sharon Van Etten niet bepaald stil. Ze acteerde in de nieuwe Netflix hitserie ‘The OA’, zat in de revival versie van ‘Twin Peaks’ en schreef een filmscore en een song voor Tig Notaro’s show ‘Tig’. En ondertussen beviel ze ook nog van haar eerste kind. Duidelijk dat Sharon in een enorme flow zit en daar is ‘Remind Me Tomorrow’ het absolute hoogtepunt van. Ze luisterde veel naar Portishead (’Third’), Nick Cave (‘Push The Sky Away’) en naar het ontwrichtende Suicide. Allemaal referenties die sporen hebben nagelaten in de tien songs, maar geen van allen een duidelijke verwijzing zijn. Van Etten zit in die onwaarschijnlijke stroomversnelling die soms klinkt als Lucinda Willams treurzang, Bruce Springsteen of Siouxsie & The Banshees. 

Producer John Congleton laat veel songs klinken als bonkende hartkleppen, als geheel, bijkans een enkel instrument. Ze hebben bijna allemaal een verrassende productionele wending die het zaakje volledig op z’n kop zet. Wat dat betreft is ‘Remind Me…’ bijna te vergelijken met Low’s laatste album ‘Double Negative’… piano keys that churn, deep drones, distinctive sharp drums. Eindejaarslijstjesmateriaal. Nu al. 
 

Remind Me Tomorrow
tracklist: 

01 I Told You Everything
02 No One’s Easy to Love
03 Memorial Day
04 Comeback Kid
05 Jupiter 4
06 Seventeen
07 Malibu
08 You Shadow
09 Hands
10 Stay

1.  I Told You Everything
2.  No One's Easy To Love
3.  Memorial Day
4.  Comeback Kid
5.  Jupiter 4
6.  Seventeen
7.  Malibu
8.  You Shadow
9.  Hands
10.  Stay
1.  I Told You Everything
2.  No One's Easy To Love
3.  Memorial Day
4.  Comeback Kid
5.  Jupiter 4
6.  Seventeen
7.  Malibu
8.  You Shadow
9.  Hands
10.  Stay
Klik hier voor alles van Etten, Sharon Van