webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
De Staat Bubble Gum
  • De Staat
    Bubble Gum

  • onze prijs:€ 39.99
  •  
  • formaat:2LP
  • releasedatum:18 januari 2019
  • levertijd:3 5 werkdagen
 
Info

De mannen van De Staat zijn terug met een gloednieuw album genaamd ‘Bubble Gum’! De mensen die De Staat het afgelopen jaar live gezein hebben, hebben al een paar nieuwe nummers kunnen horen. Zij weten dat Bubble-Gum zeker niet als Bubblle-Gum gaat klinken. Integendeel! De nieuwe tracks klinken stevig, soms hard, maar absoluut wel heel erg De Staat. We zijn super benieuwd naar de overige nummers.

De Staat bestaat sinds 2007 en is zeker geen typische rockband. Vanaf begin al niet. De Staat heeft met kleurrijke albums zoals ‘Machinery’ (2011), ‘I_CON’ (2013) en ‘O’ (2016), een uniek en vernieuwend rock merk neergezet. De band, die zich laat zich inspireren door grootheden zoals Nine Inch Nails en Muse, luistert ook intensief naar techno en hiphop en deze invloeden zijn allemaal terug te horen in hun liedjes.

Het nieuwe album ‘Bubble Gum’ gaat over de verschillende groepen van de samenleving die ieder volledig in hun eigen bubbel zitten en met de eerste single ‘KITTY KITTY’ gaf de band al een klein voorproefje van hun nieuwe plaat. 

1.  Kitty Kitty (album Version)
2.  Fake It Till You Make It
3.  Mona Lisa
4.  I'm Out Of Your Mind
5.  Pikachu
6.  Phoenix
7.  Level Up
8.  Me Time
Klik hier voor alles van De Staat