webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Iggy Pop Free (limited Blauw)
  • Iggy Pop
    Free (limited Blauw)

  • onze prijs:€ 24.99
  •  
  • formaat:lp
  • releasedatum:06 september 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

DIT IS DE GELIMITEERDE VERSIE VAN 'FREE'. VERPAKT IN EEN KLAPHOES EN GEPERST OP ZEE-BLAUW VINYL.  VOOR DE SNELLE BESLISSERS!

ALS JE BIJ ONS 'FREE' IN DE WINKEL KOMT KOPEN (OF JE ONLINE RESERVERING OPHALEN) KRIJGEN DE SNELSTE KOPERS ER DE HIERNAAST AFGEBEELDE, DOOR TYPEX, BEKEND VAN O.A. OOR EN de VPRO GIDS, GEMAAKTE ILLUSTRATIE (30 CM BIJ 60CM) BIJ.

WE HEBBEN EEN MOOIE HOEVEELHEID, MAAR OP IS WEL OP!

 


LET OP!

ACTIE GELDT ALLEEN VOOR AANKOPEN IN DE WINKEL. WE STUREN DE ILLUSTRATIES, I.V.M. GEGARANDEERD NIET ONBESCHADIGD AANKOMEN, NIET OP.


 


 
 


De godfather van de punkmuziek, Iggy Pop, is terug met een nieuw album genaamd ‘Free’! Free is zijn eerste album sinds het succesvolle ‘Post Pop Depression (2016)’. Het nieuwe album ‘Free’ heeft echter niets gemeen met zijn voorganger, of met een ander Iggy Pop-album. Na de ‘Post Pop Depression’ tour had Iggy Pop een sterke behoefte om vrij te zijn en van daaruit is dit album ontstaan. Samen met Leron Thomas, ene jazz trompetist, en Noveller, gitariste en filmmaakster, heeft Iggy dit sombere en beschouwende album gecreëerd.


Tracklisting:
1. Free
2. Loves Missing
3. Sonali
4. James Bond
5. Dirty Sanchez
6. Glow In The Dark
7. Page
8. We Are The People
9. Do Not Go Gentle Into That Good Night
10. The Dawn
 

Klik hier voor alles van Iggy Pop