webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Ford, Frazey U Kin B The Sun
  • Ford, Frazey
    U Kin B The Sun

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:LP
  • releasedatum:15 mei 2020
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info



WOENSDAG 27 MEI SPEELT FRAZEY FORD IN DE GROTE ZAAL VAN LUXOR LIVE. ALS JE BIJ ONS "U KIN B THE SUN" AANSCHAFT, MAAK JE KANS OP HET WINNEN VAN GRATIS KAARTJES (2 per winnaar) VOOR DIT, ONGETWIJFELD MOOIE, OPTREDEN. ​



Webwinkelklanten hoeven niets speciaals te doen, zij doen obv van hun bestelling of reservering automatisch mee. Als je het album in de winkel aanschaft, maak dan een foto van de kassabon en mail die naar info@kroese-online.nl   ACTIE DUURT TOT EN MET VRIJDAG 22 MEI. 


Op haar derde album ‘U kin B the Sun’, woont de in Vancouver gevestigde singer / songwriter Frazey Ford in een wereld van vorm veranderende ritmes, waarbij elke beat en groove wordt opgetild met het subtiele magnetisme van haar betoverende stem. ‘U kin B the Sun’ is het resultaat van een persoonlijke transformatie die Ford de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Op haar vorige album, het prachtige Indian Ocean, werkte ze nog samen met leden van de  HI Records ritme sectie, op U Kin B in the sun gaat ze anders te werk. Voor deze derde soloplaat koos de voormalige zangeres van The Be Good Tanyas voor een spontane werkwijze. Veel van U Kin B The Sun ontstond uit jams in de studio. Haar stem, met het soms onbeteugelde vibrato, kreeg de vrije loop in diep geëmotioneerde uitingen van pijn, hoop en liefde. 

Klik hier voor alles van Ford, Frazey