webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Benedict You Can Tell Me Nothing That I Should
  • Benedict
    You Can Tell Me Nothing That I Should

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:lp
  • releasedatum:11 september 2020
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 dag
 
Info

VRIJDAG 30 OKTOBER SPEELT BENEDICT MET BAND IN DE GROTE ZAAL VAN LUXOR LIVE. IN VERBAND MET CORONA IS ER RUIMTE VOOR SLECHTS 80 MENSEN. ONDER DE MENSEN DIE BIJ ONS ZIJN ALBUM GEKOCHT HEBBEN VERLOTEN WIJ EEN PAAR ENTREE-KAARTJES (2 PER WINNAAR).   


ALS JE ER GRAAG  BIJ WIL ZIJN, MAAR NIET OP DE UITLSAG VAN DE LOTERIJ WIL WACHTEN/GOKKEN, KLIK DAN OP DE AFBEELDING HIERONDER DOOR OM JE KAARTJES TE KOPEN (die zijn spot goedkoop omdat het een Popronde pre-party is, slecht € 5,=).  ACTIE LOOPT TOT ZONDAG 25 OKTOBER.

 


 

Benedict is het pseudoniem van Martijn Smits. You can tell me nothing that i should is zijn debuutalbum en is een afsluiting van een periode van maar liefst twintig jaar waarin Benedict omgegaan is met én betekenis heeft gegeven aan een verbroken relatie, depressies en een ongeval waarbij hij door iemand met een mes in zijn maag gestoken werd. Dat klinkt pittig, is het ook, maar heeft wel iets ongekend moois opgeleverd. De muziek van Benedict is intiem, maar heeft een groots en internationaal geluid. Hij maakt  muziek die gegarandeerd goed gevonden zal worden door mensen die van bands als The National, The Slow Show, Other Lives en War on Drugs houden. Kant A
1. You’ve Lost Me Before
2. Mistaken For
3. Talking ’bout Roses
4. Finish The Wine
5. New Blue Moon

Kant B
1. See You Soon
2. When We Were Young
3. Stay
4. Leave The Rain
5. [36]
 

Klik hier voor alles van Benedict