webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Eaglesmith, Fred & Tif Gi Alive
  • Eaglesmith, Fred & Tif Gi
    Alive

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:2cd
  • releasedatum:18 september 2020
  • levertijd:3 8 werkdagen
 
Info

Fred Eaglesmith is een expert als het gaat om leven als reizende muzikant. De alt-country singer-songwriter begon op 10-jarige leeftijd gitaar te spelen en liedjes te schrijven, ging op pad als artiest toen hij nog een tiener was, bracht 22 platen uit, werd een cultheld voor zijn fans (de zelfbenoemde 'Fred Heads"), won een Juno Award en trad op in de Grand Ol Opry. Fred staat zowel bekend om zijn 'waarheidsgetrouwe verhalen' als om zijn 200 dates per jaar tourschema en is een instelling in de Roots-muziekwereld, als geen ander.

Maar als het op liefde aankomt, ontmoette Fred zijn muzikale match in de Texaanse singer-songwriter Tif Ginn. Ginn groeide op in een muzikaal gezin en Tif en haar zus Brit begonnen als jonge kinderen op te treden in een zijtak van de familieband. Als volwassenen vormden Tif en Brit The Fabulous Ginn Sisters en brachten ze drie veelgeprezen albums uit. Het duo was op Texas 'Old Settler's Music Festival in 2009 toen ze de kans kregen om een ​​back-up te zingen voor Eaglesmith en ze een uitnodiging kregen om zich bij de band aan te sluiten. Nu getrouwd en vermoedelijk woonachtig in de tourbus, met eindeloze concerten in Noord-Amerika en Europa, leven Eaglesmith en Ginn hun gelukkige eeuwigheid. Hun gecombineerde talent creëert een onmiskenbare krachtpatser voor songwriting die over de hele wereld harten heeft gewonnen.

Het album 'Alive' legt een van hun rauwe live-optredens vast en laat zien waarom het leven voor een publiek goed bij hen past. Alive is een live-opname met 34 nummers van hun concert in 2019 in Jammin 'Java in Wenen, Virginia. Het publiek is wild en dankbaar, Fred en Tif zijn in hun element, de elektriciteit van de avond komt naar voren in de uitvoering en het vertellen van verhalen die dit album van begin tot eind een sensatie maken.

Klik hier voor alles van Eaglesmith, Fred & Tif Gi