webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Adele 21
  • Adele
    21

  • onze prijs:€ 24.99
  •  
  • formaat:lp
  • releasedatum:20 januari 2011
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Al voor de release van haar vorige album '19' was duidelijk dat Adele een bijzonder talent was. Terecht kreeg ze meteen veel aandacht van de pers en '19' was ook meteen een groot succes. Al deze aandacht en al het succes was haar ten volle gegund want '19 'was inderdaad van een betoverende schoonheid.

'21' is nu het vervolg en het was immens spannend waar Adele mee op de proppen zou komen. De berichten vooraf waren vooral dat "21" een meer afwisselend album zou worden dan '19'. Dat klopt helemaal. Op '21' vind je meer afwisseling in de nummers dan op '19' het geval is. De eerste single die van "21" uitgebracht is, Rolling in the Deep, maakt dat ook meteen duidelijk, want een dergelijk swingend nummer kom je op '19' niet tegen.

De rest van '21' is minstens net zo goed als 'Rolling in the Deep'. 'Rumour has it' is een gedurfd nummer dat de rock-kant van Adele laat zien. De tracks 'Turning Tables', 'Don't you remember', 'Take it All' en 'One and Only' zijn wonderschone ballads, 'Set Fire to the Rain' is weer een supersterke radio-single, He Won't Go'' is een ontzettend sterk popnummer (met referenties aan bijvoorbeeld Steely Dan) en 'I'll be Waiting' is weer een weergaloos aanstekelijke popsong met een fantastische opbouw en subtiele maar duidelijke soul en gospel invloeden. De rest van de nummers op '21' zijn ook allemaal minstens zo mooi.

Het moge duidelijk zijn, '21' van Adele is terecht nu al de plaat van 2011. Het album is van ongekende schoonheid. Met "21" heeft Adele bewezen dat ze beslist geen eendagsvlieg is, maar verzekert ze ons er vol overtuiging van dat we nog heel lang heel veel plezier aan haar kunnen gaan beleven.

 

1.  Rolling In The Deep
2.  Rumour Has It
3.  Turning Tables
4.  Don't You Remember
5.  Set Fire To The Rain
6.  He Won't Go
7.  Take It All
8.  I'll Be Waiting
9.  One And Only
10.  Lovesong
11.  Someone Like You
1.  Rolling In The Deep
2.  Rumour Has It
3.  Turning Tables
4.  Don't You Remember
5.  Set Fire To The Rain
6.  He Won't Go
7.  Take It All
8.  I'll Be Waiting
9.  One And Only
10.  Lovesong
11.  Someone Like You
Klik hier voor alles van Adele