webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Lumiere Crime Series Wallander Volume 3
  • Lumiere Crime Series
    Wallander Volume 3

  • onze prijs:€ 19.99
  •  
  • formaat:6dvd
  • releasedatum:26 januari 2010
  • levertijd:7 à 14 werkdagen
 
Info


Dit is de derde overzichtsbox van de Wallander tv-serie. Alle afleveringen in deze box zijn verfilmingen van de erg mooie en succesvolle detectives van schrijver Henning Mankel.  De Wallander-serie behoort beslist tot de top van de Scandinavische crimi's. Voor de liefhebbers een absolute aanrader.

 

In deze overzichtbox vindt u de volgende afleveringen:


1. Wraak
In het idyllische Ystad zorgen een krachtige explosie en de moorden die daarop volgen voor complete chaos. Wallander tast, met de media op zijn hielen, volledig in het duister in zijn zoektocht naar de daders.

2. De Schuld
Wanneer de zesjarige Albin spoorloos verdwijnt, leidt het spoor naar een onlangs vrijgekomen pedofiel. De verbanden die tot de misdaad leidden, blijken vele malen gecompliceerder dan Wallander zich ooit had kunnen voorstellen.

3. De Koerier
De moord op een motorrijder blijkt een duidelijk verband te hebben met drugssmokkel over de Öresundbrug. De drugsbende die Wallander ontdekt, gaat wel heel erg ver om het gestelde doel te bereiken.

4. De Dief
Een golf van inbraken in een villawijk in Ystad zorgt voor onrust. De bewoners nemen het heft in eigen handen, de gevolgen zijn gruwelijk.

5. De Celliste
Een concertcelliste raakt gewond bij een bomaanslag na een optreden in Ystad. Ze blijkt de kroongetuige te zijn in een moordproces tegen een lid van de Russische maffia. Wallander komt oog in oog te staan met een oude misdadiger die klaar is voor zijn laatste strijd.

6. De Priester
Wanneer een priester wordt neergeschoten, en in het ziekenhuis vecht voor zijn leven, wijzen steeds meer sporen op een crime passionel. Maar waar is het wapen en welke partij heeft het sterkste motief voor een moord?
 

Speelduur: 6 x 90 minuten.

 
Inmiddels ook verkrijgbaar:

 

Klik hier voor alles van Lumiere Crime Series