webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Awkward I Everything On Wheels
  • Awkward I
    Everything On Wheels

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:13 oktober 2011
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info


Aanstaande zaterdag 19 november speel Awkward I live in onze winkel in Arnhem.
Aanvang: 16.30 uur
.


Twee jaar geleden verraste awkward i met een bijzonder debuutalbum en kreeg jubelende recensies in binnen- en buitenland. Sinds dat debuut – I really should whisper – is er heel wat gebeurd met de van oorsprong Groningse singer-songwriter Djurre de Haan. Een indrukwekkend aantal shows, vaak met diverse muzikanten, en natuurlijk nog steeds die zoektocht naar melodische uitdagingen. Nu is awkward i terug met zijn tweede album – Everything on Wheels – , dat op 14 oktober 2011 bij Excelsior Recordings wordt uitgebracht.

Everything on Wheels is een muzikaal dagboek in elf hoofdstukken over de oneindige weg van vertrekken, arriveren, kwijtraken en verdwalen. Het is een persoonlijk en intens album, elk van de elf nummers opent de deur tot een telkens weer opnieuw verrassende schatkamer waarin de rijke instrumentatie met viool, cello, mandoline, gitaar, percussie en zang de eenvoud geen geweld aan doet.

Everything on Wheels neemt je mee langs tijdloze popliedjes met een rijk geluid, soms energiek opzwepend en vrolijk. Soms ingetogen en vol melancholie, met nummers die iedere luisterbeurt hun geheimen prijsgeven.

 

Klik hier voor alles van Awkward I