webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Spinvis Tot Ziens, Justine Keller
  • Spinvis
    Tot Ziens, Justine Keller

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:03 november 2011
  • levertijd:2 3 werkdagen
 
Info

Voila, hij is er, eindelijk. Tot ziens, Justine Keller is de titel van de nieuwe Spinvis-plaat. De derde sinds 2001. Een album vol ironieloze romantiek deze keer. Zorgvuldige liedjes over gebroken harten, droeve sneeuw en oorlog. Lekker koken kost tijd en Spinvis-liedjes zijn geen snelle hap. Maar nu, na het bewandelen van vele zijpaden, is de tafel weer gedekt met luisterrijke schotels, wonderlijke hapjes, gevaarlijke wijnen en spul waar je raar van gaat dromen.

Door het album heen speelt de figuur van Justine Keller. Wie ze is of was en wat het verhaal achter haar afscheid is, is een vraag die de luisteraar zelf moet beantwoorden.

Ook verkrijgbaar als boek + cd

Tot Ziens, Justine Keller is de opvolger van Spinvis’ laatste reguliere album Dagen Van Gras, Dagen Van Stro uit 2005, die inmiddels – net als debuutplaat Spinvis – de gouden status behaald heeft.

In 2007 verscheen nog ‘verzamel’album Goochelaars en Geesten. Tussendoor werkte Spinvis aan filmmuziek, deed hij een theatertour, en bracht hij samen met ex-Hooverphonic zangeres Geike Arnaert een plaat uit onder de naam Dorléac. Nu is de blik echter weer gericht op Spinvis, op Tot Ziens, Justine Keller.

Klik hier voor alles van Spinvis