webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Kraayenhof, Carel Feat. Duo Pablo Dobal Puro
  • Kraayenhof, Carel Feat. Duo Pablo Dobal
    Puro

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:20 juli 2012
  • levertijd:3 à 5 werkdagen
 
Info

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal ontmoetten elkaar voor het eerst in Amsterdam in 1989, toen Juan Pablo arriveerde uit Buenos Aires. Kort daarop vormden zijn een band met bassist Gustavo Lorenzatti (Córdoba, Argentinië) en zanger Fabián Russo (Buenos Aires). Met deze groep, Viento del Sur ('Wind uit het Zuiden'), vertolkten zij naast tango en folklore (Argentijnse volksmuziek) ook hun eigen composities. Zowel Gustavo als Fabián keerden tenslotte terug naar Argentinië.

Nu, na twintig jaar, bundelen Carels bandoneón en Juan Pablo’s piano opnieuw hun krachten, en nemen de luisteraar mee op een prachtige reis door het muzikale landschap van Argentinië; de ritmes, harmonieën en melodieën die te horen zijn portretteren niet alleen de enorme stad Buenos Aires met zijn tango, milonga en vals criollo (creoolse wals), maar geven ook een beeld van het uitgestrekte gebied van het Andesgebergte tot aan de pampa: zamba, chacarera, cueca, guarania en de milonga campera.

TRACKLIST De vuelta y media Solitude El Antigal De allá Cueca de las nubes Remanso Zamba de la Candelaria Cuando despierto mañana La Raqueña Grillito El Dino Argentino Romance de barrio

Klik hier voor alles van Kraayenhof, Carel Feat. Duo Pablo Dobal