webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Coldplay Live 2012 (bluray + Cd)
  • Coldplay
    Live 2012 (bluray + Cd)

  • onze prijs:€ 29.99
  •  
  • formaat:2Blu Ray
  • releasedatum:15 november 2012
  • levertijd:5 14 werkdagen
 
Info

Op 16 november brengt Coldplay Live 2012 uit, de eerste concert film/ live album sinds negen jaar. Het is een verslag van hun befaamde Mylo Xyloto wereld tournee, die door meer dan drie miljoen mensen bezocht is sinds de start in juni 2011.
De film werd geregisseerd door Paul Dugdale, die eerder verantwoordelijk was voor Adele’s Live at the Royal Albert Hall en The Prodigy’s World On Fire concertregistraties. Live 2012 bevat materiaal van Coldplay’s optredens in Stade de France (Parijs), BellCentre (Montreal) en Glastonbury 2011, waar de band headliner was.
Coldplay frontman Chris Martin: “De Mylo Xyloto tour was voor ons de leukste periode die we ooit gehad hebben als band. Het voelde van het begin af heel energiek, deels omdat we trots zijn op de muziek, de LED polsbandjes, het vuurwerk, de lasers en dergelijke, maar vooral vanwege de uitzinnige mensen voor wie we hebben gespeeld. Door de jaren is het publiek meer en meer een onderdeel van het concert geworden. Ons publiek is luid, kleurrijk, vol bezieling en maakt dat onze songs beter
klinken dan wanneer we ze voor onszelf spelen. We wilden dat overweldigende gevoel vangen dat ze ons geven, vandaar deze concertfilm.”
Live 2012 regisseur Paul Dugdale: “We wilden een concertfilm maken die zowel intiem als groots zou zijn, waarin we Coldplay’s kleurrijke optredens afwisselen met kleine portretten van de band. De registratie is samengesteld uit concerten op verschillende plekken, met het 75.000 mensen tellende Stade de France als ruggengraat. JA Digital en ik wilden deze film benaderen op dezelfde manier als waarop Coldplay met hun live shows omgaan: het draait uiteindelijk om mensen, wij wilden laten zien
hoe de band de barrière tussen podium en publiek heeft geslecht waardoor een tour is ontstaan die iedereen bereikt, van de voorste rijen tot de achterste stoeltjes. Het is een 90 minuten durende caleidoscoop van emoties. Mijn belangrijkste doel als filmmaker was om de pupillen van de kijker te doen verwijden en hun hart sneller te laten kloppen.”
 

1.  Live 2012 - Menu Loops
2.  Opening Credits (us Against The World)
3.  Mylo Xyloto (live)
4.  Hurts Like Heaven (live)
5.  In My Place (live)
6.  Intermission 1
7.  Major Minus (live)
8.  Yellow (live)
9.  Intermission 2
10.  Violet Hill (live)
11.  God Put A Smile Upon Your Face (live)
12.  Princess Of China (live)
13.  Intermission 3
14.  Up In Flames (live)
15.  Viva La Vida (live)
16.  Intermission 4
17.  Charlie Brown (live)
18.  Paradise (live)
19.  Us Against The World (live)
20.  Clocks (live)
21.  Intermission 5
22.  Fix You (live)
23.  Every Teardrop Is A Waterfall (live)
24.  End Credits (up With The Birds)
25.  The Scientist (live)
26.  Don't Let It Break Your Heart (live)
Klik hier voor alles van Coldplay