webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Wende Last Resistance
  • Wende
    Last Resistance

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:10 mei 2013
  • levertijd:7 à 14 werkdagen
 
Info

Voor de Wende-fans die haar vooral waarderen om haar eerdere werk, dat vooral een kruising van kleinkunst, theater en (Franse) chansons was, zal Last Resistance waarschijnlijk erg verrassend klinken. Op voorganger no. 9 liet Wende al horen meer de pop-kant op te bewegen, maar met Last Resistance maakt ze een keihard statement. Wat geweest is, is geweest. Tijd voor iets nieuws.
 

Op Last Resistance toont Wende haar getalenteerde veelzijdigheid en komt ze op de proppen met een een album dat is gevuld met 100% hedendaags pop met duidelijk electo invloeden. Zeg je electro, dan zeg je tegenwoordig ook Berlijn en voor het maken van Last Resistance vertrok Wende dan ook naar Berlijn waar zij samen werkt met producers Nackt en Tilman Hopf.
 

Het resultaat is verbluffend en overweldigend. Zelden hebben we een artiest zo'n duidelijk breuk met zijn of haar verleden zien (en horen) maken. Last Resistance is van begin tot eind overrompelend en laat Wende in al haar kracht horen. Een ontzettend gedurfd album van een onwijs getalenteerde dame. Wende Snijders mag oprecht erg trots op haarzelf zijn. 

» The Last Resistance is ook te krijgen als een mooi Limited Edition Hardcover 
 

Klik hier voor alles van Wende