webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Editors The Weight Of Your Love
  • Editors
    The Weight Of Your Love

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:01 juli 2013
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

 

Na het zwaar op de elektronica leunende In this light and on this evening (2009) keert Editors met The Weight of your Love weer terug naar een bandgeluid waar de gitaren weer het overwicht hebben. Het vertrek van toetsenist/gitarist Chris Urbanowicz viel de band aanvankelijk zwaar, maar het lijkt er nu op dat zijn vertrek juist de aanzet tot een nieuw begin (An end was a start?) voor Editors geweest.

Gewapend met nieuwe inspiratie en frisse moed gaat Editors vol zelfvertrouwen door op hun al zeer succesvolle weg. Na het vrijgeven van de eerste single A Ton of Love doemden meteen referenties als U2 en Pearl Jam op. Mensen die hier angstig van worden, kunnen we geruststellen, de rest van het Weight of Love is volkomen 100% Editors.

Openingsnummer The Weight zet meteen de toon, een prachtig, door een simpel accoustisch gitaarloopje gedragen, nummer dat ook net zo goed op een ander Editors album had kunnen staan. Tweede track Sugar begint met een stevig binnen vallende bas waarna zich een erg mooi midtempo-nummer ontvouwt. Track drie is A Ton of Love. Heerlijk uitbundig en live ongetwijfeld één van de nummers waar het dak erbij af zal gaan.

De rest van The Weight of your Love is stuk voor stuk van indrukwekkend hoog niveau. Hoogtepunten zijn Formaldehyde (track 7), Hyena (track 8) en The Phone Book (track 10).  The Weight of your Love wordt gegarandeerd één van de belangrijkste albums van 2013 .

The Weight of your Love is ook verkrijgbaar als
-  2CD met vijf extra tracks
en
-  natuurlijk ook op vinyl (als dubbelLP+CD). 

 

Klik hier voor alles van Editors