webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Franz Ferdinand Right Thoughts, -deluxe 2cd-
  • Franz Ferdinand
    Right Thoughts, -deluxe 2cd-

  • onze prijs:€ 14.99
  •  
  • formaat:2cd
  • releasedatum:23 augustus 2013
  • levertijd:meer dan 75 werkdagen
 
Info

Op hun vierde album heeft Franz Ferdinand weer helemaal de vitale energie terug gevonden die we kennen van hun tijdperk bepalende debuut album Franz Ferdinand. Veel van de generatiegenoten, die in de stroom volgden die Franz Ferdinand in gang gezet heeft, hebben het inmiddels laten afweten, maar Franz Ferdinand niet! Op Right Thoughts, Right Words, Right Action horen we weer de band die uit de Glasgow Art School scene op kwam en letterlijk de wereld veroverde met hun precieze artistieke visie, voorzien van catchy melodieën en schilderachtige teksten die na één keer beluisteren al meegezongen kunnen worden. 

De band nam het album op over een periode van ongeveer een jaar, voornamelijk in de eigen studio’s van zanger/gitarist Alex Kapranos in Glasgow en gitarist/toetsenist/zanger Nick McCarthy in Londen. Met behulp van mensen als Mark Ralph, Alexis Taylor en Joe Goddard bekend van Hot Chip, Todd Terje en Bjorn Yttling van Peter, Bjorn and John.

» Deze gelimiteerde dubbel digipack CD bevat een goed gevulde bonus CD met live opnames van de band in kleine setting met een aantal nummers van het nieuwe album en een aantal oudere klassiekers. Erg leuk!

Tracklisting bonus live cd:

01. Bullet
02. No You Girls
03. Evil Eye
04. Fresh Strawberries
05. Right Action
06. Goodbye Lovers and Friends
07. Can't Stop Feeling/I Feel Love
08. Treason! Animals
09. Love and Destroy
10. Do You Want To
11. Ulysees
12. Love Illumination
13. Stand On the Horizon

Klik hier voor alles van Franz Ferdinand