webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Metallica Through The Never -deluxe-
  • Metallica
    Through The Never -deluxe-

  • onze prijs:€ 18.99
  •  
  • formaat:2cd
  • releasedatum:20 september 2013
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Dit is de limited versie van Through the Never. Het verschil met de gewone versie zit in de verpakking. Deze verpakking kan uitgeklapt worden, dan wordt het een kruis. De tracklistings van beide versies zijn gelijk aan elkaar.


Metallica zou Metallica niet zijn als zaken niet groter dan groots en 'larger than life' aangepakt zouden worden. Het idee voor een concertfilm (met verhaallijn) van de metal-veteranen resulteerde dan ook in een grootse en uiterst spectaculaire (Imax)3-D productie, 'Through The Never' geheten.

Geschoten met tientallen camera's waant de kijker zich, temidden het publiek in Cleveland en Vancouver, op de eerste rijen en soms zelfs zowat op het podium. Bij een dergelijk spectaculaire film hoort natuurlijk ook een even sterke soundtrack met even spectaculaire tracklisting. Die is er middels deze dubbel-cd nu zeker! Een heerlijke setlist voor elke Metallica-liefhebber en daarmee het beste surrogaat voor de (vooralsnog) ontbrekende 'best-of' in de discografie van de heren!

CD 1:

The Ecstasy of Gold
Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Fuel
Ride the Lightning
One
The Memory Remains
Wherever I May Roam

CD 2:

Cyanide
...And Justice for All
Master of Puppets
Battery
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Hit the Lights
Orion

Klik hier voor alles van Metallica