webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Talabot, John Dj-kicks
  • Talabot, John
    Dj-kicks

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:07 november 2013
  • levertijd:30 à 50 werkdagen
 
Info

Sinds de release van zijn debuutsingle My Old School in 2009 is de ster van John Talabot als producer en DJ snel rijzende. Ook wel logisch, want zo’n groot talent kun je simpelweg niet negeren. Was My Old School de introductie tot zijn stijl, met de opvolger Sunshine namen velen pas echt kennis en kreeg hij lof van mensen als James Murphy, Âme en Jamie xx. En toen zijn debuutplaat ƒIN in februari 2012 uitkwam, was James Talabot iemand waar serieus rekening gehouden moest worden gehouden.

Het album werd wereldwijd overladen met superlatieven en eindigde overal hoog in de eindejaar lijstjes. Talabot heeft een uitstekend gevoel voor hoe build-and-release in de dancemuziek het
beste werkt. Sinds de release van ƒIN tourde Talabot de wereld over met The XX en bouwde hij zijn Hivern Discs uit tot een hoog gewaardeerd dancelabel. Anno 2013 is Talabot ontegenzeggelijk een van de allerbeste en opwindendste artiesten uit de elektronische muziekscène. Een uitstekende keuze van K7 dus om Talbot voor de DJ Kicks compilatie te vragen. Onder de 27 tracks bevinden zich twee nieuwe samenwerkingen met topartiesten en de track With Out You dat Talabot speciaal voor deze DJ Kicks maakte.

Klik hier voor alles van Talabot, John