webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Entombed A.d. Back To The Front (limited)
  • Entombed A.d.
    Back To The Front (limited)

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:01 augustus 2014
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

 » ACTIE !!  

Bestel deze limited edition nu als pre-order en ontvang gratis en voor niks dit moddervette shirt erbij!


Entombed, een van de stichters van de Zweedse death-metal sound (denk ook Grave, Morbid en Dismember) keert in 2014 (eindelijk) terug aan het front. Een meer geschikte titel voor deze nieuwe cd van Entombed (A.D. tegenwoordig) viel dus niet te bedenken!
 

En een terugkeer van formaat is het geworden voor de heren Petrov, Elgstrand, Dahlstedt en Brandt! De plaat werd opgenomen in de vermaarde 'Abba'-studio 'Bohus' in Kungälv in Zweden met producent Roberto Laghi (o.a. In Flames).
 

De locatie was echter, gelukkig voor de metal-fans, niet van invloed op de sound van 'Back To The Front'. Zonder terug te vallen op het oer-Entombed-geluid van een 'Left Hand Path' of 'Clandestine' krijgen de fans toch een vertrouwd geluid te horen, namelijk technische death metal van de bovenste plank (ala Autopsy) met unieke rock 'n' roll invloeden ala Entombed. Een stijl die zij als enige tot in de finesses beheersen. Welkom terug!
 

Deze Limited Edition, met prachtig artwork van Necropolitis Cracoviensis Zbgniew Bilak II (Vader, Watain, Ghost), komt als een 24 pagina mediabook met hardcover en bevat tevens 1 bonustrack in de vorm van 'Gospel Of The Horns'.

Klik hier voor alles van Entombed A.d.