webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Moss We Both Know The Rest Is Noise
  • Moss
    We Both Know The Rest Is Noise

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:20 februari 2014
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

We Both Know The Rest Is Noise is het nieuwe album van indie-popband Moss. De plaat laat een nieuw hervonden optimisme horen na het wat donkerdere vorig album, Ornaments. We Both Know The Rest Is Noise heeft de originaliteits- en experimenteerdrift waar Ornaments om is geprezen en tegelijkertijd de frisheid en het traditionele songwrite vakmanschap van doorbraak-album Never Be Scared / Don't Be A Hero.

Marien Dorleijn, Finn Kruyning en Michiel Stam moesten, na het vertrek van bassist Jasper Verhulst, op zoek naar een geschikte vervanger. Koen van de Wardt, tot dan toe woonachtig in Noorwegen is deze vervanger geworden en het lijkt erop dat met hem in de gelederen er een nieuw frisse wind door, in en rondom Moss waait. She's Got A Secret, de eerste single, klinkt namelijk al heerlijk energiek, en het volledige album geeft vooral veel meer van dat.

Het is niet zo dat Moss op We both know the Rest is Noise zichzelf opnieuw uitvindt. Maar, dat hoeft en willen we eigenlijk helemaal ook niet! Moss heeft namelijk, als gevolg van haar duidelijke eigen, originele geluid, al meteen vanaf het begin een eigen plek in de Nederlandse indie-pop weten te creëren en is, wat ons betreft, daarmee al vernieuwend zat. Wat nu vooral erg mooi is, is dat ze met We both know the Rest is Noise een album hebben afgeleverd, wat door de kracht en pracht van de songs, hun sterke tot nu is. In één woord magnifiek! 

Ook verkrijgbaar op LP+CD.


 

Klik hier voor alles van Moss