webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Stone, Angus & Julia Angus & Julia Stone
  • Stone, Angus & Julia
    Angus & Julia Stone

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:01 augustus 2014
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

dit titelloze album van de broer en zus Angus & Julia Stone is hun langverwachtende derde album, dat uitgebracht wordt na de succesvolle solo uitstapjes Broken Brights (van Angus Stone) en By The Horns en The Memory Machine (van Julia Stone). Voor deze solo-albums hadden zij al een gestaag uitdijende fanbase opgebouwd door hun schitterende eerste twee albums; A Book Like This en Down The Way.

De drie soloalbums gaven een aardig kijkje in de keuken wat betreft de songwriting. Op het titelloze derde album is dan ook goed te horen wie wat heeft bijgedragen. Daarbij valt op dat Angus zijn songwriting-concept al jaren lijkt te hebben uitontwikkeld en structureel een stabiel hoog niveau lijkt te halen met zijn lome southern rocknummers inclusief uitgesponnen Neil Young-gitaarsolo's, die ook op dit album nadrukkelijk aanwezig zijn. Julia daarentegen, is degene die wat dat betreft de show steelt op deze plaat. Haar theatrale singer-songwriterliedjes zijn in de loop der jaren steeds beter geworden en hebben nu een indrukwekkend niveau bereikt.

De combinatie van de twee stijlen (en natuurlijk de perfectie van de twee stemmen bij elkaar) zorgt voor de nodige variatie en geeft Angus & Julia Stone een meerwaarde waardoor het werk dat ze samen maken echt een klasse beter is dan het solowerk. Ook Angus & Julia Stone is weer een monument in de popmuziek, een juweel van een plaat!

Klik hier voor alles van Stone, Angus & Julia