webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Ghost Brigade Iv - One With The Storm (digi)
  • Ghost Brigade
    Iv - One With The Storm (digi)

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:06 november 2014
  • levertijd:30 ā 50 werkdagen
 
Info

Ghost Brigade staat reeds enige jaren voor melodieuze death-/doommetal van de buitencategorie. Na het verpletterende debuut met 'Guided By Fire' ging het alleen maar verder met de opmars van deze Finnen, zowel in kwalitatief als in kwantitatief opzicht. In 2001 resulteerde dit in het voorlopig meest uitgebalanseerde hoogtepunt 'Until Fear No Longer Divides Us' dat in menig metal-jaarlijst hoge ogen gooide.

Naar de opvolger werd dan ook door velen halsreikend uitgekeken. Nu (in 2014) is er dan eindelijk 'IV:One With The Storm'.

We kunnen de liefhebbers meteen gerust stellen: Ghost Brigade lost de uiterst hoge verwachtingen absoluut in! Er worden niet echt nieuwe wegen bewandeld hier, maar het niveau van songwriting en productie is wederom duizelingwekkend hoog te noemen, waarmee het een absoluut herkenbare, maar uiterst smakelijke tractatie is voor de oren! 

Voor de nieuwkomers, wat Ghost Brigade betreft, biedt 'IV...' een geweldige gelegenheid om 'in te stappen'. Op dit nieuwe album is namelijk wat meer ruimte voor cleane zang en er is een toetsenist toegevoegd aan de band, waardoor het geheel iets meer open klinkt en wat meer toegankelijk zal zijn voor de minder geoefende metal luisteraar. Overigens niets om zorgen over te maken voor de vaste fanschare, want 'IV: One With The Storm' biedt vooral herkenbaar Ghost Brigade! Absolute wereldplaat!

Deze limited digipack editie bevat 2 extra bonustracks!

Klik hier voor alles van Ghost Brigade