webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
U2 Songs Of Innocence
  • U2
    Songs Of Innocence

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:10 oktober 2014
  • levertijd:3 5 werkdagen
 
Info

Sinds het ongevraagd 'opsturen' van Songs of Innocence richting 500 miljoen I-tunes klanten, is dit album één van de meest besproken releases van dit jaar geworden. Het overgrote deel van de schrijvende pers is erg kritisch over Songs of Innocence, maar neem van ons aan dat deze kritsche noten niet terecht. zijn. U2 heeft namelijk een erg goed album gemaakt. 

Toegegeven, als je U2 al nooit leuk vond, dan zal Songs of Innocence je niet van mening doen veranderen. Songs of Inncocence is namelijk een typische U2 plaat geworden. De band zegt over het album zelf dat de songs eigenlijk voortgekomen zijn uit wat U2 alle voorgaande decennia gemaakt heeft. En dat klopt ook.

De band heeft niet de drang gehad om zichzelf te vernieuwen, om de ontwikkelingen en nieuwe stromingen in de hedendaagse popmuziek een plek te geven binnen hun eigen geluid. Niets van dat alles. Ze hebben er simpelweg voor gekozen om uit te gaan van eigen kracht en hun eigen geluid en dat levert een ontzettend mooie popplaat op.

Singles als Every Breaking Wave, California (there is no End to Love), Song for Someone en Iris (hold me close) zijn ongekend mooi en blijven, zeker na meerdere luisterbeurten, in je hoofd hangen. Een beter album had U2 op dit moment niet kunnen maken.
 


» Songs of Innocence is ook nog verkrijgbaar als dubbel CD, met een goed gevulde bonus CD, en natuurlijk ook op vinyl, als dubbel LP 


Totale speeltijd 48 minuten en 6 seconden. 
 

 

Klik hier voor alles van U2