webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Vrienten, Henny En Toch...
  • Vrienten, Henny
    En Toch...

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:07 november 2014
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Op de mooie leeftijd van 66 jaar komt Henny Vrienten eindelijk weer met een solo-album. Het was namelijk maar liefst 23 jaar geleden dat Henny Vrienten zijn laatste solo-album (het niet meer leverbare) 'Mijn Hart slaapt nooit' uitbracht. 


Stil zitten heeft hij al die jaren beslist niet gedaan. Vrienten wordt veel gevraagd, en enorm gewaardeerd, als componist van filmmuziek en maakt daarnaast, wat misschien niet iedereen weet, nog steeds de muziek voor Sesamstraat.

Nu is er dan, het album 'En Toch ...'. 'En Toch ... ' is een rustig popalbum dat warm en bijzonder eerlijk en intiem aanvoelt. Dat is deels ook de verdienste van Daniel Lohues, die door Vrienten voor de rol van producer gevraagd was. Reden voor Vrienten's keuze voor Lohues was de kunst van Lohues om de waarachtigheid, de eerlijkheid in de muziek, in de liedjes (en misschien ook wel in de muzikant) te kunnen laten doorklinken.

Dat is op 'En Toch ...' absoluut gelukt. De liedjes laten Henny Vrienten klinken zoals hij nu is. Rustig en oprecht. Tijdens een gesprek zegt Vrienten dat hij op dit punt in zijn leven min of meer afscheid genomen heeft van sarcasme en cynisme. Het lijkt erop dat dit plaats gemaakt heeft voor eerlijkheid, berusting en kalmte.

Het album gaat over de Liefde en de Dood, de grote thema's in het leven en dat tezamen met het karakter en het gevoel in de nummers maakt 'En Toch' ... tot een album dat Vrienten op jongere leeftijd hoogstwaarschijnlijk nooit zo mooi had kunnen maken. 'En toch ...' is daarmee een album dat beslist uw aandacht verdient.
 
» 'En Toch ...' is ook verkrijgbaar op vinyl. 

Luister hier alvast naar een deel van En Toch .. 


 

Klik hier voor alles van Vrienten, Henny