webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Tv Series Hollands Welvaren 1+2
  • Tv Series
    Hollands Welvaren 1+2

  • onze prijs:€ 6.99
  •  
  • formaat:2DVD
  • releasedatum:06 mei 2015
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

Hoe leid je een rijk leven, in de breedste zin van het woord? In het eerste seizoen van de televisieserie van documentairemaker Michiel van Erp worden Nederlanders geportretteerd die eraan werken om - ondanks de crisis en bezuinigingen - de kwaliteit van hun leven of dat van anderen te verbeteren. Levensgenieters door dik en dun, in voor- en tegenspoed. Hoe kun je bijvoorbeeld iets terugdoen wanneer je het zelf zo goed hebt? Van Erp portretteert een graaf en gravin die zich inzetten voor de reïntegratie van ex-gedetineerden. Ook kijkt hij mee hoe jonge, ambitieuze deelnemers aan het Wiener Ball tussen het dansen door, geld inzamelen voor een goed doel.

Het tweede seizoen is een vervolg op de succesvolle eerste reeks van Hollands Welvaren. Hierin begeeft Michiel van Erp zich op en rond de werkvloer en portretteert hij gepassioneerde en gedreven Nederlanders in hun werkzame leven, zoals een failliet kappersechtpaar, een psychiater met goochelambities, een ambitieuze voetbaltrainer en diens comeback, de eigenaar van een paardendressuurimperium die worstelt met een moeizame erfopvolging, een eigenzinnige trouwambtenaar die jubileert of een couturière die een doorstart maakt. Wat zijn de hoogte-en dieptepunten van het werkende bestaan?

De werkwijze van Van Erp wordt wel eens vergeleken met de in 1997 overleden filmregisseur Bert Haanstra. Ze delen het op geestige wijze tonen van de samenleving.
 

Klik hier voor alles van Tv Series