webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Editors In Dream (limited 2cd)
  • Editors
    In Dream (limited 2cd)

  • onze prijs:€ 19.99
  •  
  • formaat:2cd
  • releasedatum:02 oktober 2015
  • levertijd:7 à 14 werkdagen
 
Info

Dit is de 2cd versie van 'In Dream'. Deze versie bevat een tweede cd met daarop de volgende zes extra tracks. 


1. Alternative: Forgiveness
2. Alternative: No Harm
3. Oh My World
4. Alternative: Our Love
5. Alternative: Life Is A Fear
6. Harm


editors-in-dream-vinyl-lp-limited-gold-colored


Afgelopen april dook er vanuit het niets een nieuw nummer van Editors op. Het nummer ‘No Harm’ stond als hidden track op een Play It Again Sam label sampler en werd als eerste ontdekt door een Nederlander. Na ‘No Harm’ kwam Editors met nog een extra voorproefje in de vorm van de zeven minuten durende nummer ‘Marching Orders’. 

 

'In Dream' is opgenomen in Crear, in de Schotse Hooglanden, en gemixt in Londen door Alan Moulder. De bedoeling van de band was om naar Crear te gaan om zich te terug te trekken, nieuwe nummers te gaan schrijven en wellicht wat demo’s op te nemen. Echter, de sessies waren zo inspiratievol en de sfeer van de huiskamerachtige studio met uitzicht op de Atlantische Oceaan zorgde ervoor dat de band zo geinspireerd raakte dat ze het album meteen konden opnemen.

 

'In Dream' is een album waar samenwerking, ook buiten de band, centraal staat. Zo is het het eerste Editors album waar een gastvocalist op meedoet. Slowdive’s Rachel Goswell is namelijk te horen op de nummers ‘Ocean Of Night’, ‘The Law’ en ‘At All Costs’. Hoewel de band zelf het album produceerde, kreeg mixer Alan Moulder de complete creatieve vrijheid om de nummers te mixen zonder bemoeienis van de band. Ook kreeg de in Nederland wonende visueel kunstenaar Rahi Rezvani carte blanche voor de foto’s en video’s van het album.

Klik hier voor alles van Editors