webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Common Linnets, The Ii
  • Common Linnets, The
    Ii

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:25 september 2015
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

  LIVE IN KROESE ARNHEM ! 

Zaterdag 26 september spelen The Common Linnets live in onze winkel in Arnhem. De instore begint 's middags om 15.30 uur (LET OP: was eerst 15.00 uur) en na afloop is er nog tijd voor een signeersessie. Entree is Gratis. 

Check ook ons  Facebook Event   II is het langverwachte nieuwe album van The Common Linnets. Met dertien nieuwe nummers en een zestien pagina's tellend boekwerkje.

Vanaf het openingsnummer, de voet-op-het-gaspedaalrocker ‘We Don’t Make The Wind Blow’, tot aan de schitterend aanzwellende afsluiter ‘Proud’, is het all killer, no filler. Hoogtepunten te over: het spookachtige ‘Runaway Man’, het in de verte aan Crowded House herinnerende ‘That Part’ en het in dobro’s en mandolines gedoopte ‘Days Of Endless Time’. ‘Hearts On Fire’ is uptempo en onweerstaanbaar vrolijk, ‘Dust Of Oklahoma’ een stemmige ballad. 
 
Vooral in de samenzang is hier en daar de voorliefde voor seventies Westcoast-groepen als Fleetwood Mac en Crosby, Stills, Nash & Young goed te horen, maar Americana en alternative country vormen de hoofdmoot op IITracklist:
 
1. We Don't Make The Wind Blow
2. That Part
3. Hearts On Fire
4. Runaway Man
5. In Your Eyes
6. Dust Of Oklahoma
7. Indigo Moon
8. Better Than That
9. Days Of Endless Time
10. Soho Waltz
11. As If Only
12. Walls Of Jericho
13. Proud
 

 

Klik hier voor alles van Common Linnets, The