webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Einfach Kurt Moths
  • Einfach Kurt
    Moths

  • onze prijs:€ 19.99
  •  
  • formaat:LP
  • releasedatum:30 oktober 2015
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Einfach Kurt is de vierde artiest op ons eigen label, Kroese Records. Dit is het vinyl van Moths, geperst op grijs vinyl en uitgevoerd als LP + download.

Einfach Kurts een singersongwriter die de naam singersongwriter in een totaal ander daglicht plaatst. Of liever gezegd nachtlicht; Einfach Kurt maakt duistere pop die meestal gaat over de zelfkant van het leven. Begeleid door hoekige drums en een zompige contrabas was deze singersongwriter met maar liefst 28 optredens één van de meest geboekte en besproken bands tijdens popronde 2014. ‘Het was alsof Marilyn Manson een ballad opnam onder de eiffeltoren’ (Review 3voor12).


Moths is het lagvewachte debuutalbum van Einfach Kurt. Hierop laat hij horen wat hij voor de wereld in petto heeft. En het belooft veel goeds. Tien nachtvlinders, oftewel tien donkere songs met een herkenbaar, maar zeker ook nieuw geluid. Met invloeden van Tom Waits, Bon Iver, maar ook C.W Stoneking is te horen dat Einfach Kurt niet alleen goed naar zijn voorbeelden geluisterd heeft, maar dat hij er ook de nodige eigenheid aan toe heeft durven te voegen. Moths. is een gevarieerd, sferisch album dat het verdient om eens goed voor te gaan zitten.
 

 

Klik hier voor alles van Einfach Kurt