webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Dead By Christmas / Wilson Lucky You / It's Almost ...
  • Dead By Christmas / Wilson
    Lucky You / It's Almost ...

  • onze prijs:€ 2.99
  •  
  • formaat:CD single
  • releasedatum:11 december 2015
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Vanuit het oosten van het land komen daar plots twee nieuwe kerstsingles, herenigd op één cd-single. Op deze single de tracks 'Lucky you' van de Nijmeegse gelegenheidsformatie Dead by Christmas en 'It's almost Christmas Time' van het uit Arnhem afkomstige Wilson.  

Dead by Christmas
De Nijmeegse gelegenheidsformatie Dead by Christmas is een zijproject van singer-songwriter Dan Hair en Otto van Toorn, bekend als zanger van band The Hubschrauber. Bijzonder aan hun single is het grote aantal collega-muzikanten uit zowel Arnhem als Nijmegen dat aan hun videoclip heeft meegewerkt. Geheel in de geest van de Kerstgedachte én van het platenlabel slaan zij hiermee op muzikale wijze een brug tussen de twee steden.


Wilson

De Arnhemse band Wilson is een spontaan bij elkaar geharkt muzikaal gezelschap met roots in meer en minder illustere Arnhemse bandjes. Wat de jongens van Wilson gemeenschappelijk met elkaar hebben is een lang gekoesterde droom: een hoge plaats in de rotatie van Sky Radio. Met hun single 'It's almost Christmas Time' zou dit zomaar eens werkelijkheid kunnen gaan worden, want 'It's almost Christmas Time' is een ongekend sterke radio-track die meteen na de eerste luisterbeurt in je hoofd blijft rond zingen. Wij noemen dat een hit!
 

 

Klik hier voor alles van Dead By Christmas / Wilson