webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Last Shadow Puppets Everything You've .. Limited Digi
  • Last Shadow Puppets
    Everything You've .. Limited Digi

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:01 april 2016
  • levertijd:3 5 werkdagen
 
Info

LET OP!
DIT IS DE GELIMITEERDE HARDCOVER DIGIPACK UITVOERING. DEZE VERSIE BEVAT EEN 40 PAGINA'S TELLEND BOEKWERK EN KOMT IN EEN MOOIE VERPAKKING. DEZE OPLAGE WORDT SLECHTS EENMAAL GEMAAKT.  


In 2008 verscheen The Age of Understatement, het debuutalbum van The Last Shadow Puppets. Het project werd destijds beschouwd als een, wellicht eenmalig, zij-project van Arctic Monkeys voorman Alex Turner en, toen nog, Rascal Miles Kane. Beide mannen hadden het druk zat met hun eigen band en een vervolg op The Age of Understatement liet lang op zich wachten, c.q. leek er niet van te komen.

Sinds vorig jaar wonen Turner en Kane echter weer in dezelfde stad (Los Angeles) en werd het weer een stuk makkelijker om tijd vrij te maken om met elkaar de studio in te duiken. Dat levert wederom een fantastisch mooi album op. Everything you've come to expect is de titel van het album, maar daar kan, wat ons betreft, prima nog de deelzin '... and more' aan toegevoegd worden. Het album laat horen dat beide heren een erg goed gevoel voor mooie pop hebben en de geschiedenis van de popmuziek moeiteloos in hun eigen compositities plaats weten te geven. Erg mooi.
De eerste single heet Bad Habits:


 

Klik hier voor alles van Last Shadow Puppets