webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Romano, Daniel Mosey
  • Romano, Daniel
    Mosey

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:27 mei 2016
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

'MOSEY' VAN DANIEL ROMANO IS EEN EX- PRACHTPLAAT

Tot in de puntjes gekleed, geknipt en gestyled als een country-artiest uit de 60'er/70'er jaren maakte Daniel Romano enkele jaren terug grote indruk met het uitbrengen van een aantal sterke old-style country-albums die op een of andere manier toch helemaal van deze tijd waren.

Fans van deze albums zullen zich bij de eerste beluistering van 'Mosey' gegarandeerd achter de oren krabben, want 'Mosey' klinkt beslist heel anders. Romano laat op 'Mosey' horen dat hij meer kan dan alleen countrymuziek maken. Opener 'Valerie Leon' zou bijvoorbeeld niet misstaan op een Bollywood-soundtrack en ook op het vervolg van het album tapt Romano uit een ander vaatje dan we van hem gewend waren.ECHTER ... na een aantal draaibeurten worden twee dingen heel erg duidelijk. Ten eerste:  Roman heeft met 'Mosey' een heel erg mooi en divers pop-album afgeleverd. Ten tweede, de country-invloeden is Romano nog steeds niet helemaal kwijt, want in de sound en in de productie hoor je toch nog wel zijn oude albums terug.

De sfeer op 'Mosey' is alleen veel diverser dan op Romano's oudere albums. We hoorden al Bollywood invloeden, maar ook '60 en '70 er jaren pop (veel Lee Hazelwood) en, meer recent, de sfeer van de Quentin Tarrantino-soundtracks. Dit alles maakt 'Mosey' alleen maar spannender om naar te luisteren en hoewel je als Romano fan in het begin misschien eerst op een verkeerd been gezet wordt, maakt dit 'Mosey' wel tot een PrachtPlaat. Wat ons betreft een verplichte aanschaf. 
 

Klik hier voor alles van Romano, Daniel