webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Juneville In The Garden
  • Juneville
    In The Garden

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:04 mei 2016
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

IN THE GARDEN VAN JUNEVILLE IS EEN RELEASE OP ONS EIGEN PLATENLABEL, KROESE RECORDS.
 


Het ontstaan van de band Juneville is een triest, maar toch ook wel weer mooi verhaal. Juneville is de band van én rondom Pieter Nabbe. Voor zijn veertigste had Pieter nog nooit één echte noot gezongen, laat staan een echt popliedje geschreven. Dit verandert in 2013. In dat jaar verliest hij een erg dierbare vriend en het verwerken van dat verlies gaf Pieter de inspiratie een liedje te schrijven. Het leverde het nummer 'Take a Ride' op. Dit nummer werd al snel gevolgd door meerdere nummers.

Hoewel Pieter geen ervaring op muzikaal vlak heeft, herkennen een aantal gerenommeerde muzikanten meteen zijn muzikale talent en weet hij zich snel verzekerd van goed muzikaal gezelschap. Met hen brengt hij in 2014, toen nog onder zijn eigen naam, in eigen beheer de EP Take a Ride uit. Deze EP wekt al snel onze aandacht.

In the Garden is een album van een ongekend grote schoonheid. De sfeer is rustig, warm en melancholiek en Junevilles "minder is meer"-credo levert een album op gevuld met subtiele en integere popsongs in de stijl van Nick Lowe, Bryan Ferry, Richard Hawley en de rustige Nick Cave. De kwaliteit van de songs is, naar onze mening, van een ongekend hoog niveau. 

Hieronder video's van  A Few Drops en een stukje van Love me if you can en Sweet Zoey  


 

 

Klik hier voor alles van Juneville