webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
February Moon All We Ever Do (4 Track Ep)
  • February Moon
    All We Ever Do (4 Track Ep)

  • onze prijs:€ 6.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:10 februari 2017
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

'ALL WE EVER DO' IS EEN RELEASE OP ONS EIGEN PLATENLABEL, KROESE RECORDS. Deze ep is in een beperkte oplage gemaakt en is alleen bij ons en, na hun optredens, bij de band te koop.  


February Moon is een uit vijf muzikanten bestaande indiefolk-postrock band. Hoewel ze allemaal uit de omgeving van Nijmegen komen, hebben ze elkaar ontmoet op het conservatorium in Enschede. In 2016 waren zij de winnaars van de Roos van Nijmegen.

De muziek van February Moon refereert aan hedendaagse bands als Daughter, Other Lives, Sigur Rós en zelfs ook zo nu en dan Björk, maar daarnaast heeft February Moon beslist een eigen geluid weten te creëren. Ze doen dit door de eigenzinnige opbouw van hun nummers en door de zangpartijen die het ene moment breekbaar, liefjes en dromerig maar het andere moment fel, bezwerend en erg intens klinken.

In hun muziek neemt February Moon je mee op een emotionele reis. Ze uiten hun ervaringen en hun groeipijnen in enerzijds erg breekbare en kwetsbare, maar anderzijds ook in heftige en bombastische klinkende momenten. February Moon klinkt altijd emotioneel, en altijd intens. Dat kan ook niet anders. February Moon maakt namelijk muziek met hun hart en, vooral ook, vanuit hun hart. In de muziek vinden zij de bevrijding en de troost en delen dat met hun publiek. February Moon ervaar je hierdoor als een krachtige herfststorm die, ondanks haar heftigheid, een sterk gevoel van geborgenheid achterlaat.

'All we ever do' is door de band zelf opgenomen, zelf geproduceerd en zelf gemixt. In de Abbey Road Studios is de EP gemasterd door Geoff Pesche, die ook albums van o.a. Daughter, Radiohead, Pulp en Gorillaz masterde.

Luister hieronder naar de single 'Like the Waves':


 
 

Klik hier voor alles van February Moon