webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Neve, Jef Spirit Control
  • Neve, Jef
    Spirit Control

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:24 maart 2017
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

 

Zondagavond 28 mei speelt Jeff Neve in Lux Nijmegen (klik hier voor tickets), een concert georganiseerd door Tangelder Presenteert. Als je bij ons voor zaterdag 20 mei een exemplaar van Spirit Control aanschaft, maak je kans op het winnen van gratis kaartjes voor dit concert.


‘Spirit Control’: het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat, een heerlijk gevoel van vrijheid. Jef Neve (1977) is zo’n muzikant die die zich niet in één genre laat vangen. De Belgische pianist en componist maakte in zijn tienerjaren deel uit van een funkband, maakte daarna kennis met jazz en blues en verdiepte zich later ook in klassieke muziek. Al die muziekstijlen komen aan bod op zijn albums en tijdens zijn concerten.


Neve bracht einde 2014 zijn eerste solo-album ‘ONE’ op de markt. Een groot succes, met een tour over de hele wereld die twee jaar zou duren. Maar nu is het, volgens Neve, tijd voor iets anders: een nieuwe cd, ‘Perfect Spirit Control’. En een tournee onder dezelfde titel. Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in
meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

 

Klik hier voor alles van Neve, Jef