webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Borneman, Robin Folklore 2: The Phantom Wail
  • Borneman, Robin
    Folklore 2: The Phantom Wail

  • onze prijs:€ 9.99
  •  
  • formaat:CD
  • releasedatum:05 oktober 2017
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

'FOLKLORE 2' VAN ROBIN BORNEMAN IS EEN RELEASE OP ONS EIGEN KROESE RECORDS LABEL. 


Robin Borneman is bij velen inmiddels ook bekend als zanger bij het in Amerika erg bekende Trans Siberian Orchestra, maar bij ons kennen en achten wij Robin Borneman toch vooral erg hoog om zijn eigen solo-muziek. The Phantom Wail is het tweede deel van de Folklore trilogie van Robin Borneman.

Op Folklore I maakte Robin al veel indruk door de manier waarop hij diverse invloeden en diverse stijlen tot zijn eigen, met folk, blues, pop en filmmuziek doorspekte, sound wist te vertalen. Op dit tweede deel maakt Borneman op dat vlak zelfs nog meer indruk. Weer laat hij duidelijk horen dat hij die grote diversiteit aan stijlen aan kan, maar op dit tweede deel trekt Robin zelfs nog meer registers open en maakt hij ons deelgenoot van een muzikale ontdekkingsreis langs vooral aardedonkere plekken.

Het levert een indrukwekkende plaat op, die nog lang aan kracht, intensiteit en schoonheid blijft winnen. Voor de mensen die enthousiast waren over Folklore I, het verschil met deel I is vooral dat er op dit deel iets meer variatie in intensiteit en in sfeer zit. Nog steeds veel warme, rustige momenten, maar daarnaast nu ook een paar iets meer stevigere en intensere momenten dan op Folklore I. De single O Faithful World en vooral ook het bijna 10 minuten durende stuk Reckoning / Dawn zijn daar twee goede voorbeelden van. 

VOORGANGER, FOLKLORE I IS NU IN PRIJS VERLAAGD, NU € 9,99, BESTEL DIE HIER >> 


 

Klik hier voor alles van Borneman, Robin