webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Lavette, Bettye Things Have Changed
  • Lavette, Bettye
    Things Have Changed

  • onze prijs:€ 8.99
  •  
  • formaat:cd
  • releasedatum:30 maart 2018
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Bettye LaVette loopt al bijna 60 jaar mee in de muziekwereld. In 1962 nam ze haar eerste single "My Man – He's A Lovin' Man" voor Atlantic Records op, het begin van een lange carrière. Toen de muziekwereld haar aan het begin van deze eeuw 'herontdekte', focuste Lavette sterk op de rock- en folkstromingen, die ze verrijkte met haar eigen soulstem. Haar versies van songs van onder meer The Who, The Rolling Stones, Pink Floyd, Fiona Apple en Dolly Parton werden alom geprezen, maar nog nooit wijdde ze een heel album aan één artiest.

Nu, voor haar tiende album, ging ze die uitdaging aan. Uit maar liefst vijf decennia aan Dylan-songs selecteerde ze twaalf stukken en bewerkte ze deze nummers tot haar eigen interpretaties. Dit is gedaan op een manier die haar bevestigt als een van de grootste soulstemmen die we op deze wereld rijk zijn. 

Things Have Changed is een meesterwerk geworden, geproduceerd door Steve Jordan en met medewerking van een handvol grootheden waaronder Dylan's eigen gitarist Larry Campbell, basvirtuoos Pino Palladino en toetsenist Leon Pendarvis. Ook Keith Richards voegt, net als Trombone Shorty, zijn kenmerkende geluid toe. Een bijzonder en groots album! 

  

Klik hier voor alles van Lavette, Bettye