webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 35.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 16.000 titels SNEL UIT VOORRAAD leverbaar!
Washington, Kamasi Heaven & Earth
  • Washington, Kamasi
    Heaven & Earth

  • onze prijs:€ 16.99
  •  
  • formaat:2cd
  • releasedatum:21 juni 2018
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

Kamasi Washington is letterlijk en figuurlijk een grote naam in de jazz. Drie jaar geleden vestigde hij zich in één klap in de absolutele top met zijn magistrale debuutalbum The Epic. Ook zijn bijdrage aan Kendrick Lamar's meesterwerk To Pimp A Butterfly heeft hem geen windeieren gelegd. Vorig jaar verscheen het erg fijne tussendoortje Harmony Of Difference, maar nu is Kamasi Washington terug met zijn tweede volledige album; Heaven & Earth.

Heaven & Earth is samengesteld uit twee tegengestelde delen, waarbij Washington zijn visie op de wereld verder uitbouwt: de chaos waarin de wereld zich bevindt ten opzichte van zijn toekomstbeeld. De muziek is gecomponeerd, geschreven en gearrangeerd door Washington, met nieuwe arrangementen van jazz en bebop legende Freddie Hubbard’s Hub-Tones en het iconische kung fu film theme Fists of Fury, alsmede een nummer door bandmaatje Ryan Porter. Thundercat, Terrace Martin, Ronald Bruner, Jr., Cameron Graves, Brandon Coleman, Miles Mosley, Patrice Quinn, Tony Austin en nog vele anderen leveren hun bijdrage aan het album. Heaven and Earth duurt ruim tweeënhalf uur! 

   LET OP!!   EXTRA DISC !! 

Bij zowel de 2CD als bij de 4LP heeft Kamasi voor iedereen een kadootje (in de vorm van een extra disc) toegevoegd. Je moet alleen zelf nog wel even op zoek ….  en hierna met stanleymes aan de slag. Hopelijk helpen onderstaande afbeeldingen je een eind op weg. 


 
 


 

Klik hier voor alles van Washington, Kamasi