webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Borneman, Robin Folklore 3: The Cradle Tree (lp+cd)
  • Borneman, Robin
    Folklore 3: The Cradle Tree (lp+cd)

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:2LP + CD
  • releasedatum:21 februari 2019
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

DIT IS DE VINYLVERSIE VAN FOLKLORE 3: THE CRADLE TREE, erg mooi uitgevoerd in een luxe klaphoes, met tekstvel en gratis de CD erbij. OP ONS KROESE RECORDS LABEL. 


Met ‘Folklore III: The Cradle Tree’ voltooit de Osse singer-songwriter Robin Borneman het ambitieuze drieluik ‘Folklore’, Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid. 

De songs op ‘Folklore III: The Cradle Tree’, opgenomen in de studio van Wouter Budé met bevriende muzikanten van o.a. Navarone, zijn compacter dan die op de twee voorgangers. Het zijn liedjes met een duidelijke kop en staart. De muziek is nog steeds filmisch, maar heeft een toegankelijker geluid en een bijpassende boodschap. De hoofdpersoon in het verhaal heeft een avontuur beleefd, een strijd gestreden, en belandt nu in een fase van bezinning en rust. Het is, behalve de eindfase van dit muzikale epos, tevens de slotfase van zijn leven.Luister hier naar de single 'Love shall be my Song':

 

Klik hier voor alles van Borneman, Robin