webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Babymetal Metal Galaxy (+ Download)
  • Babymetal
    Metal Galaxy (+ Download)

  • onze prijs:€ 26.99
  •  
  • formaat:2lp
  • releasedatum:11 oktober 2019
  • levertijd:2 4 werkdagen
 
Info

Drieënhalf jaar na METAL RESISTANCE is BABYMETAL terug met METAL GALAXY, een album gebaseerd op het concept ‘The Odyssey of METAL GALAXY’. Sinds de release van het vorige album is BABYMETAL uitgegroeid tot een fenomeen die de support deed voor alle grote namen uit de metalwereld waaronder Metallica, Judas Priest, KoRn en Guns N’Roses, in thuisland Japan uitverkochte shows doet in alle stadions en deze zomer nog zeer veel indruk maakte op het hoofdpodium van Glastonbury.

METAL GALAXY bevat veertien nummers (ditmaal zowel Engels als Japans) en zoals de naam BABYMETAL staat voor de geboorte van een nieuw genre dat Japanse pop met metal combineert, staat het nieuwe album voor het licht en het donker. Emoties als dualiteit en tegenstrijdigheid en ‘new metal’ voortvloeiend uit de muzikale chemie van de andere entiteiten die bij dit album betrokken zijn. Zoals de zon en de maan de wereld laten veranderen in dag en nacht, kleurt BABYMETAL haar metal universum in verschillende kleuren met nieuwe geluiden.

Het album bevat vijf nummers met gastartiesten die elk perfect passen bij het karakter van het nummer waarop ze te horen zijn. Gitarist Tak Matsumoto van B’z doet mee op DA DA DANCE, Sabaton-zanger Joakim Brodén is te horen op Oh! MAJINAI, Polyphia-gitaristen Tim Henson en Scott LePage leverden bijdragen voor Brand New Day, Alissa White-Gluz van Arch Enemy zingt op Distortion, terwijl we rapper F.HERO horen op PA PA YA!!. Het zijn deze muzikanten die nog meer kleur toevoegen aan het concept ‘The Odyssey of METAL GALAXY’.

1.  Future Metal
2.  Da Da Dance
3.  Elevator Girl (english Version)
4.  Shanti Shanti Shanti
5.  Oh! Majinai
6.  Brand New Day
7.  Night Night Burn!
1.  Future Metal
2.  Da Da Dance
3.  Elevator Girl (english Version)
4.  Shanti Shanti Shanti
5.  Oh! Majinai
6.  Brand New Day
7.  Night Night Burn!
Klik hier voor alles van Babymetal