webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Lumiere Series Face To Face
  • Lumiere Series
    Face To Face

  • onze prijs:€ 22.99
  •  
  • formaat:DVD
  • releasedatum:25 september 2020
  • levertijd:OP VOORRAAD, 1 werkdag
 
Info

In Face to Face gaat een inspecteur op zoek naar de moordenaar van zijn eigen dochter. Deze fascinerende reeks – misdaadthriller meets psychologisch drama – verzamelt het kruim van de Deense acteurs: Ulrich Thomson (Festen), Trine Dyrholm (The Legacy, Bauhaus), Søren Malling (Borgen, The Killing), David Dencik (Chernobyl), Nikolaj Lie Kaas (Serie Q, Follow The Money) en Lars Mikkelsen (House of Cards, Ride Upon The Storm). Bovendien wordt de rol van vermoorde dochter door de échte dochter van acteur Ulrich Thomson vertolkt!

Wanneer rechercheur Bjørn een forensisch expert bezoekt om een jonge vrouw te identificeren, vindt hij tot zijn schrik zijn eigen dochter op de autopsietafel. De forensisch expert beschouwt het als zelfmoord, maar Bjørn weigert te geloven dat zijn dochter een einde aan haar leven heeft gemaakt.

Terwijl het bewijs begint te wijzen op moord, begint een wonderbaarlijke, woedende en door verdriet getroffen Bjørn te praten over de laatste dag van het leven van zijn dochter. Dit stuurt hem op een wervelende reis door de nacht, waar hij mensen ontmoet die elk iets belangrijks voor zijn dochter betekenden, en een netwerk van waarheden, leugens en criminele daden onthulden die verweven zijn met haar en Bjørns eigen leven. Om de dood van zijn dochter te begrijpen, moet Bjørn zichzelf confronteren - totdat hij eindelijk de onvermijdelijke waarheid onder ogen ziet van waarom ze stierf.

240 minuten

Klik hier voor alles van Lumiere Series