webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Lumiere Crime Series Sandhamn Murders 4
  • Lumiere Crime Series
    Sandhamn Murders 4

  • onze prijs:€ 17.99
  •  
  • formaat:2DVD
  • releasedatum:30 oktober 2020
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

De romans van Viveca Sten komen weer tot leven in Sandhamn Murders! Dit vierde seizoen brengt Nora (Alexandra Rapaport) een nieuwe side-kick en love interest: de ambitieuze rechercheur Alexander (Nicolai Cleve Broch). Geniet van een perfecte mix tussen populaire Zweedse misdaadverhalen en de prachtige natuur van de Stockholmse archipel.
 

Deze box bevat vier gloednieuwe afleveringen: Blue Lies, The Twins, The Promise en Vicky.


Blue Lies
Bij studentenfeesten vallen doden door een nieuwe drug. De politie arresteert een jonge dealer en een koper. De koper, Alexander, blijkt een nieuwe, ambitieuze rechercheur te zijn. Nora wordt als officier van justitie bij de zaak gehaald en bewijst Alexander een dienst. Wanneer vervolgens Nora’s dochter Anna verdwijnt krijgt Alexander de kans om iets terug te doen en hij gaat op zoek naar haar dochter.


The Twins
Wanneer Eva, directeur van familiebedrijf Strömna Cement, een hartaanval krijgt, vraagt ze haar dochter Jonna een belangrijke verkoop af te handelen. Daarmee passeert ze haar zoon Sebastian, die grote gokschulden heeft. Achter de rug van de familie sluit hij een deal met een dubieuze vastgoedondernemer, die door Nora in de gaten wordt gehouden, om het geld in zijn eigen zak te steken.


The Promise
Een visser vindt in zijn netten het lijk van een jonge vrouw. Alexander lijkt haar te kennen. Nora heeft een nieuwe liefde, Anders, die ze heeft leren kennen via een datingsite. Hij is echter getrouwd en hoewel hij heeft beloofd zijn vrouw te verlaten, heeft Nora haar twijfels. Haar vriendin Gisela denkt bovendien hem ergens van te kennen.


Vicky
Carl-Johan viert een promotie als arts met een groot feest. Al zijn kinderen zijn erbij, hoewel ze hun stiefmoeder niet mogen en hun vader haten om zijn neerbuigende opmerkingen. Op het feest, waar Nora’s dochter Anna in de bediening werkt, wordt Carl-Johan vermoord. Alexander, op bezoek in Sandhamn, nodigt Nora uit voor een diner. Maar ook deze keer gaat het etentje niet door.

 

Klik hier voor alles van Lumiere Crime Series