webshopkeurmerk-logo
GRATIS Verzending vanaf € 50.= (*bij cd's en dvd's)
Meer dan 18.000 titels UIT VOORRAAD leverbaar!
Lust For Life Maart 2021
  • Lust For Life
    Maart 2021

  • onze prijs:€ 6.95
  •  
  • formaat:
  • releasedatum:19 maart 2021
  • levertijd:levertijd onbekend
 
Info

De nieuwe Lust For Life. Deze maand met : 

* Foo Fighters 'Rock & roll dood? Wat een rare vraag!'
Wat vliegt de tijd: het is al dertig jaar geleden dat grunge de wereld veroverde! Verschillende boegbeelden van het genre leven helaas niet meer, maar Dave Grohl staat nog altijd aan de top. Zijn Foo Fighters brachten onlangs het tiende album Medicine At Midnight uit en tijdens een openhartig gesprek met Lust For Life laat Grohl er geen misverstand over bestaan: “Rock & roll is allesbehalve fucking dood!”

* Alice Cooper 'Hoe duister het ook wordt: hou vol'

“Detroit behandelde me als een verloren zoon”, vertelt Alice Cooper over zijn geboortestad. In de sixties was de shockrocker een outcast in de muziekscene van Los Angeles, maar eenmaal terug in ‘Motor City’ voelde hij zich helemaal thuis tussen wilde types als Iggy Pop en MC5. Op zijn nieuwe album Detroit Stories brengt Cooper een ode aan die tijd. Reden voor Lust For Life om hem eens flink aan de tand te voelen over protopunkers, cynische humor en... tapdansen!

* Frank Zappa Genie, satiricus, azijnpisser

Muzikaal genie, vlijmscherpe satiricus, onverbeterlijke azijnpisser, luis in de pels van alles wat repressief en conservatief was – Frank Zappa bleef tot aan zijn dood in 1993 een controversiële persoonlijkheid. Alex Winter, beter bekend als acteur van zijn Excellent Adventures met maatje Keanu Reeves, maakte een boeiende documentaire over het fenomeen. Een gesprek met de regisseur over een kunstenaar in wie de potsenmaker soms op gespannen voet stond met de serieuze componist.

* Dwalen door een surrealistisch doolhof met Epica 

Groots, meeslepend en mysterieus: drie woorden die onlosmakelijk verbonden zijn met de Nederlandse symfonische metalband Epica. Dit geldt ook voor nieuwe plaat Omega, die we op een bijzondere najaarsdag mogen horen. Na de luistersessie volgt een biertje en een tocht door een surrealistisch doolhof terwijl de bandleden alles vertellen over hun achtste studioalbum en filosoferen over de centrale thema’s: oneindigheid en de donkere kant die in ons allemaal schuilt.

En naast een grote lading recensies ook nog aandacht voor Steven Wilson, Chris Cornell, Neil Young, Steve Hackett, Julien Baker, The Kills, Balthazar, Steve Lukather en Anneke van Giersbergen. 
 

Klik hier voor alles van Lust For Life